331

Обяви за "матрица" - Страница 9

Оценка 4.6 от 10 гласа.
69 лв
гр. Ямбол, Граф Игнатиев
70 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
50 лв
гр. Шумен, Куршум чешма
50 лв
гр. Шумен, Куршум чешма
Не е указана
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
гр. Асеновград, Пловдив
10 лв
гр. Шумен, Куршум чешма
120 лв
Авто
Мода
Електроника
Дом и градина
Спорт, Хоби, Книги
Животни
Бизнес, Машини, Инструменти
Услуги
Работа
Туризъм и Екскурзии
Тагове: детерминанта на матрица, детерминанта на матрица 4x4, матрица за лаптоп, матрица на фотоапарат, обратна матрица, обратна матрица задачи, ранг на матрица, транспонирана матрица