13 500 лв 12 окт, 14:28 ч.

Композитна матрица - аеродинамичен панел за ремарке

Доставка Лично предаване; За сметка на купувача
Състояние Ново
Продавам матрица за изработка на аеродинамичен аксесоар за ремаркета! Може да адаптирате цели ремаркета, чрез изработка на лява, дясна и горна страница, с избор за задни врати, рампа или затварящо се пособие тип " щора", подготвяйки носеща конструкция (скелет) за всичко това! Удачно е да затворите целия цикъл при изработката на подобен тип ремаркета, все пак това е допълващо изделие в цялостния продукт – ремарке с "куфар".

Ето линк към два броя готови изделия, които съм произвел и се използват вече няколко години на такива ремаркета:

http://solo-form.com/aerodynamic_panel.html

Може да се намери индивидуално решение за определения тип ремарке, но все пак в някакви граници с оглед размерите на панела - височина 1700мм, ширина 1390мм и изпъкване на обема напред 450мм.! Подходящ е за минимален размер на ремарке - 1500мм височина и ширина 1300мм, след изрязване на част от периферията отдолу и отстрани!

Това не е нещо непознато и дори е доста разпространено, особено в Англия. Може сами да се убедите, панелите се слагат на така на наречените "Box Van Trailers":

https://www.google.bg/search?q=BOX+VAN+TRAILERS&client=firefox-a&hs=e6S&rls=org.mozilla:bg:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0RcHU8DLEMnhywPmp4LACw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1024&bih=605

Притежава добър ефект срещу въздушното съпротивление между превозното средство и ремаркето (автомобил, ван, джип, пикап или микробус + ремарке), защото там се изтласква въздуха и налягането е най-голямо! Решава много от проблемите със завихрянията и налягането! Трябва да e окомплектован и оформен с останалата част от товарния отсек - с горна твърда страница за тавана и две странични! Разхода на гориво и намаляването на среден разход е важен, което идва с течение на времето и се забелязват ползите вече при интензивни пътувания - след време инвестицията от един такъв панел дава резултат! През 2014 година ми бе възложен проект от частен клиент. Проблемите му бях свързани с аеродинамиката, завишения разход на гориво и дискомфорт при шофиране. Преминах през технология за изработка на основен модел и матрица, след което последва изработката на два броя панели, необходими за ремаркетата на клиента. Двата панела са изпитани в реални условия вече няколко години по пътищата на Европа. Експлоатацията им продължава и до днес. Резултатите, които показаха са добри и удовлетвориха потребностите на клиента. В процеса на използването им, те дадоха икономия в разхода на гориво (дизел) от 1 до 1,5 литра на 100км. В случая не е монтирал на ремаркетата си твърди страници – две странични и една за тавана, а е с брезентово покритие в задната си част. При поставяне на твърди страници - горна и две странични, разхода на гориво е възможно да спадне още. Ако прецените и искате информация, ще дам координати за връзка и да се уверите лично от ползите на продукта. Клиента ми е българин, който се занимава с транспорт - Италия-България-Италия.

Цената на матрицата ще обсъждам индивидуално и в личен разговор, въпреки че е посочена една основна цена. За хората, които знаят какво означава тази дума "матрица", нещата не би трябвало да звучат като цена странно и плашещо. Ако прецените може да си доработите матрицата. От нея спокойно може да произведете изделията и върху тях да изработите няколко производствени матрици. Очаквам сериозно отношение от Вас, уместни и разумни предложения, подплатени с добри оферти! Надявам се, че основната информация, която съм Ви предоставил, ще ви даде нужната представа, останалото можем да обсъдим в допълнителен разговор! Това е подходящо за хора занимаващи се или обмислящи производство и услуги в тази ниша (производство, доработки и адаптация на ремаркета). При допълнителни въпроси може да ме откриете на посочените от мен координати:

Павел Влахов

0889297598

http://solo-form.com
Павел Влахов
В Bazar.BG от 30 януари 2013
5 обяви на потребителя
гр. София, Левски
Виж на картата
Видяно: 827 пъти
Още обяви в Bazar.BG
13 500 лв
гр. Стара Загора
7 173 €
гр. София
12 800 лв
12 500 лв
12 500 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
7 500 €
гр. София, 7-ми 11-ти километър
12 500 лв
гр. Бургас
13 554 лв
6 394 €
Категории: Водни помпи, Електродвигатели, Резервни части за машини, Стругове
Тагове: композитна матрица, композитна матрица аеродинамичен
гр. София, Левски
 
Още подобни обяви от Левски, гр. София
Обратно към обявата