40 000 € 09 ноем, 13:05 ч.

етаж от къща


Квадратура 120 кв. м.
Брой стаи 4
Eтаж 1
Брой етажи 3
Двор 306 кв. м.

Жилищна къща, намираща сев центъра на гр. Кюстендил – ул. “Кирил и Методий“ №7 (до паркинга на театъра).Сградата е масивна. Състои се от три жилищни етажа и партерен етаж. Настоящотожилище се разполага на 1-ви етаж. То е със самостоятелен вход и прилежащо къмнего партерен етаж.

В жилището са разположениследните помещения: трапезария, кухня, всекидневна, санитарен възел, две спалнипомещения, коридор и тераса. Помещенията са функционално разположени с добриразмери, позволяващи гъвкаво обзавеждане. Стаите са ориентирани основнозапад/изток, което прави апартамента топъл и уютен. Всяко помещения разполага сголеми прозорци, осигуряващи добра естествена осветеност.

На партерния етаж саразположени перално с мивка и две стаи. Двете помещения разполагат с прозорци иса годни за използване за жилищни, офис или търговски нужди.

Тъй като достъпът дожилището и до партерния етаж е самостоятелно, това позволява да се променипредназначението на целия 1ви и целия партерен етаж от жилищна в офис илипомещения за друга търговска дейност.
Продавачът предлага безплатно осигуряване и изпълнение на проекта попромяна предназначение в случай наинтерес от страна на купувача.

Продавачът е и единственсобственик на терена, върху които се разполага сградата, както и цялото дворномясто. Това позволява на купувачавъзможност да построи нови допълващи постройки в дворното място ( например:гаражи, работилница, лятна кухня или помещения за отдаване под наем с търговскадейност).

Има утвърден проект истроително разрешение за дворна ограда.


Разгъната/Застроена площ жилищенетаж: 120 кв. м

Разгъната/Застроена площ партеренетаж: 50 кв. м

Имот: 306 кв. м

T
Венцеслав Райков
В Bazar.BG от 14 август 2016
1 обява на потребителя
гр. Кюстендил, Център
Виж на картата
Видяно: 2304 пъти
Още обяви в Bazar.BG
TOP обява
40 000 лв
39 000 лв
20 000 €
36 000 лв
38 400 лв
40 000 лв
Категории: Къщи, Вили
Тагове: етаж, етаж от къща асеновград, етаж от къща под наем, етаж от къща варна, етаж от къща в перник, етаж от къща враца, етаж от къща пловдив, етаж от къща русе, етаж от къща под наем пловдив
гр. Кюстендил, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Кюстендил
Обратно към обявата