ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА
● При нас можете да се обучавате от всяка
точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа.
● Избирате сами формата на обучение в
зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална /
самостоятелна / дистанционна.
● Възможност за разсрочено заплащане на
таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените
документи.
Обучението в дистанционна форма е
достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на
обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по
специалността Центърът осигурява практика в реална работна среда.
професионална квалификация - лицензиран държавен документ по образец на МОН с
международна валидност, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по
избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата
квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и
дават предимство при кандидатстване за работа.
помощник-сладкар
Курсът обхваща
следните знания и умения:
1. Пандишпанени и
виенски маси
2. Кексови и
козуначени маси
3. Белтъчни маси
(целувчени и шаммаси)
4. Бадемови маси
5. Хипен маси
(вафлени маси)
6. Парено тесто
7. Флорентинени
маси
8. Кремове -
бъркани, варени, разбити
9. Плънки -
щройсел, орехови, плодови, франчипанови, пунш-плънки
10. Глазури и
заливки
11. Торти
12. Пасти
13. Рула
14. Десерти
15. Петифури
съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване
разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за
прилагането му.