Добавена вчера, 17:26 ч.
НИТРИТНА СОЛ ЗА КОЛБАСИ . АВСТРИЯ 0.5-0.6%. ОБВИВКИ ЗА КОЛБАСИ.
3,60 лв
Доставка: Купувача
Описание
МОЖЕМ ДА РАБОТИМ САМО С ЕКОНТ
1. Нитритна
сол - Австрия. Виж! -
www.kolbasivanko.blogspot.com
За месни консерви, колбаси и всякайви сушени деликатеси
.Цена 3.60 лв.за 1кг. Разфасовка
в пликове по 2 кг.ДЕЙСТВА КАТО
- консервант
действа анти-микробно против микроорганизмите на ботулизъма, салмонелата, стафилококите
и др., потиска действието на токсикогенните пласени. Точно това й
действие е особено полезно при приготвянето на домашни сурово сушени колбаси. Без
да навлизам в подробности, но при домашни условия колбасните изделия
често висят на терасата и т.н., т.е. в изобщо рискова среда.· Увеличава
срока на годност на готовото изделие.· Подобрява
цвета на месните изделия – придава хубав розово-червен цвят, като без нея месните
изделия просто стават сивкави.· Действа
като антиоксидант – забавя процеса на окисляване на мазнините в месото, не
позволява да придобият леко горчив вкус и се осоляват по-добре.
2. Финно обработени калибровани Телешки
черва -Austria Wien
36-38 мм -
10 м. 7.99 лв.
Вакуумирани опаковки по 30м.
3 Свински черва, калибровани за луканки -
20 м.- 8,50 ЛВ. -Austria Wien
4. Колагенови обвивки ф 55-
Рролки по 30 м - 36 лв.
5. Колагенови обвивки ф 45-
Ролки по 30 м - 30 лв
6. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ ДО Ф 95 - 2.50 ЛВ 1 М.
Мрежа до ф 120 - 1 м. - 1,50 лв
Мрежа до ф 280 - 2,60 лв„
6. КОЛАГЕНОВИ ТОРБИ ЗА БАБЕК 2.50 ЛВ
събират 1 кг. месо.
Естествени
закваски за месо. .Цена 3.60
лв. за 10 кг месо.
7. Итлиански подправки за месо *кайма
за 10 кг. - 130 гр без сол - 3.60 лв.
-съдържат 3
вида пипер, антиоксидант/витамин С /, билки идруги
подправки, които създават неповторимия аромат на италианския колбас. /Италиански
сладък риган, червен босилек, розмарин, чубрица и други билки/-за колбаси
-за сушени
меса1..
- ЧЕРЕН ПИПЕР - 100 ГР. 2.80 ЛВ.
-КИМИОН - 100 ГР. 2.90 ЛВ.
- БЯЛ ПИПЕР - 100 ГР. 3.80 ЛВ.
ПРЯСНО СМЛЕНИ.
8. Колбасарски канап - 2.80 лв. 1 кълбо.
Австрийската нитритна сол се прави от изключително чиста вакуумно изпарена сол от планините на Залцкамергут-Бад Ишл и Халщат(райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството e напълно автоматизирано и е едно от най-модерните н Европа.
1. Нитритна
сол - Австрия. Виж! -
www.kolbasivanko.blogspot.com
За месни консерви, колбаси и всякайви сушени деликатеси
.Цена 3.60 лв.за 1кг. Разфасовка
в пликове по 2 кг.ДЕЙСТВА КАТО
- консервант
действа анти-микробно против микроорганизмите на ботулизъма, салмонелата, стафилококите
и др., потиска действието на токсикогенните пласени. Точно това й
действие е особено полезно при приготвянето на домашни сурово сушени колбаси. Без
да навлизам в подробности, но при домашни условия колбасните изделия
често висят на терасата и т.н., т.е. в изобщо рискова среда.· Увеличава
срока на годност на готовото изделие.· Подобрява
цвета на месните изделия – придава хубав розово-червен цвят, като без нея месните
изделия просто стават сивкави.· Действа
като антиоксидант – забавя процеса на окисляване на мазнините в месото, не
позволява да придобият леко горчив вкус и се осоляват по-добре.
2. Финно обработени калибровани Телешки
черва -Austria Wien
36-38 мм -
10 м. 7.99 лв.
Вакуумирани опаковки по 30м.
3 Свински черва, калибровани за луканки -
20 м.- 8,50 ЛВ. -Austria Wien
4. Колагенови обвивки ф 55-
Рролки по 30 м - 36 лв.
5. Колагенови обвивки ф 45-
Ролки по 30 м - 30 лв
6. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ ДО Ф 95 - 2.50 ЛВ 1 М.
Мрежа до ф 120 - 1 м. - 1,50 лв
Мрежа до ф 280 - 2,60 лв„
6. КОЛАГЕНОВИ ТОРБИ ЗА БАБЕК 2.50 ЛВ
събират 1 кг. месо.
Естествени
закваски за месо. .Цена 3.60
лв. за 10 кг месо.
7. Итлиански подправки за месо *кайма
за 10 кг. - 130 гр без сол - 3.60 лв.
-съдържат 3
вида пипер, антиоксидант/витамин С /, билки идруги
подправки, които създават неповторимия аромат на италианския колбас. /Италиански
сладък риган, червен босилек, розмарин, чубрица и други билки/-за колбаси
-за сушени
меса1..
- ЧЕРЕН ПИПЕР - 100 ГР. 2.80 ЛВ.
-КИМИОН - 100 ГР. 2.90 ЛВ.
- БЯЛ ПИПЕР - 100 ГР. 3.80 ЛВ.
ПРЯСНО СМЛЕНИ.
8. Колбасарски канап - 2.80 лв. 1 кълбо.
Австрийската нитритна сол се прави от изключително чиста вакуумно изпарена сол от планините на Залцкамергут-Бад Ишл и Халщат(райони, които са в списъка с обекти на световното културно и природно наследство на Юнеско). Тя е произведена в благоприятна и устойчива околна среда по естесвен начин. Производството e напълно автоматизирано и е едно от най-модерните н Европа.
Оценка 4.5 от 228 гласа.
нитритна сол
черва
колагенови обвивки за колбаси
канап
черен кимион
свински
сушени плодове
бял риган
чубрица
телешки консерви
риган
колагенови
консерви месо
порцеланова купичка
висящ цветарник
плетен кош
две персийски
силиконов молд панделки
емблеми за дрехи
рифелова ламарина алуминиева
ковачницата
кълбовидна
уред против хъркане
Преглеждания: 30072