50 лв 08 авг, 10:57 ч.

Нови пресостати Данфос

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Уредите са три модела. Нови са, но кутиите им са разкъсани. Използват се за хладилници и климатици. Цената за брой е 50лв.

Пресостатите тип RT на Данфос намират приложение в системи за контрол, наблюдение и сигнализация в индустрията. Пресостатите тип RT се използват за неагресивни газове и флуиди. Снабдени са с еднополюсна контактна система тип SPDT, приложима за прав и променлив ток. Позицията на контакта се определя от настройката на пресостата и налягането на входа на пресостата. Предлагат се с автоматично и ръчно възстановяване на контактната система(reset). Отличават се с широк диапазон на регулиране и късо време на реакция. Характеризират се с надеждност, висока устойчивост на механични удари и вибрации и висок клас на защита IP 66.
Намират приложение като предпазни пресостати в парни инсталации. Притежават сертификати от корабни регистри. Пресостатите тип RT имат маркировка СЕ в съответствие с ЕN 60947-4/-5.

Диди
1609 рейтинг
В Bazar.BG от 27 август 2015
37 обяви на потребителя
гр. София, Гео Милев
Виж на картата
Видяно: 494 пъти
Още обяви в Bazar.BG
50 лв
гр. Перник
45 лв
гр. Пловдив, Изгрев
50 лв
гр. Перник
50 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
53 лв
гр. Хасково
45 лв
с. Горни Лозен, София област
50 лв
Категории: Инструменти, Бои, лакове, мазилки, Строителни материали, Плочки и облицовки, Строителни и ремонтни услуги, Сухо строителство, Железария, ВИК, Лепила и силикон, Изолации, Врати, Кабели, Разклонители, Огради, мрежи и дограми, Ламиниран паркет и подложки, Настилки, Други
Тагове: нови пресостати, нови пресостати данфос
гр. София, Гео Милев
 
Още подобни обяви от Гео Милев, гр. София
Обратно към обявата