12 лв 15 септ, 12:43 ч.

книга - Джеф Фучс "Древният път на чая", български език

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Джеф Фучс "Древният път на чая", български език

Нова. Меки корици.

Доставка с Еконт (офис-офис) с опция преглед за сметка на получателя. Може да се комбинира с друга книга/дреха от обявите ми.

Рецензия на книгата:
" Китай през Тибет и Непал до Индия Древният път на чая – един от най-важните търговски пътища в света в продължение на 13 века – винаги е бил загадка за западния свят. Досега…

В компанията на керван от мулета изследователят се потапя в тайните на Древния път и се среща с последните живи мулетари, известни като ладоси, за да чуе техните истории и да съхрани едно наследство, застрашено от изчезване. Славните дни по обвития в загадки маршрут оживяват под майсторското перо на писателя. Сам страстен поклонник на прастарата напитка, Фучс открива забравени или смятани за изчезнали видове чаени дръвчета и опитва някогашните рецепти, приготвени от чаени листенца.

За пръв път виждаме Древния път такъв, какъвто е бил преди столетия: неразривна част от историята наХималаите. Едно епично пътешествие с омайни чаени ухания, планини, вдъхващи страхопочитание, и спомени за непознати тайни. Авторът ни повежда по следите на една неподозирана Азия в това поразяващо приключение, преплело в себе си мъдрост, воля и жажда за чай."

Tanya
1 рейтинг
В Bazar.BG от 21 юли 2016
25 обяви на потребителя
гр. София, Белите брези
Виж на картата
Видяно: 82 пъти
Още обяви в Bazar.BG
12 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
10 лв
гр. Костинброд, София област
10 лв
гр. София
10 лв
гр. София
10 лв
гр. София, Света Троица
10 лв
гр. Ловеч, Промишлена зона
Категории: Детски книжки, Специализирана литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания и комикси, Българска литература, Езотерика, Други
гр. София, Белите брези
 
Още подобни обяви от Белите брези, гр. София
Обратно към обявата