13,20 лв 16 септ, 22:19 ч.

HG 416 Перилен Препарат за Бели Завеси 500 гр

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
HG перилен препарат за воалени бели завеси


Воалените завеси се замърсяват бързо от прах, дим, мазнинатрупвания и никотин. Препаратът за пране HG за воалени завеси - белиили цветни, отстранява тези замърсявания без проблеми и връща назавесите блестящата им чистота и свеж аромат.


Капачката на препаратасе използва като мерителна чашка. Преди пране в пералня напълнете доделението 80 мл и изсипете в резервоара за основно пране. Изберетепрограма за пране на 30 или 40 градуса. Когато програмата приключи,завесите могат да се центрофугират за кратко.


Този HG препарат може да се използва и за ръчно пране. Напълнетекапачката до делението от 40 мл и разредете в около 5 литра вода. Големизавеси могат да се перат във ваната. Напълнете капачката на два пъти доделението 120 мл и разредете в 30 литра вода. След това се накиснетезавесите за най-малко 2 часа. По време на кисненето, от време на времепреобръщайте завесите. След накисването, изстискайте и два пътиизплакнете добре с чиста вода. За най-добри резултати, както в пералнамашина, така и на ръка, оставете завесата да се изцеди и още влажназакачете на прозореца.

Яна Делева
В Bazar.BG от 12 ноември 2012
41 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 178 пъти
Още обяви в Bazar.BG
11 лв
гр. Варна, Западна промишлена зона
12 лв
14 лв
гр. Свищов, Велико Търново
14 лв
гр. София, Летище София
12 лв
гр. Стара Загора
13 лв
Категории: Пране, Органайзери, Сушилници, Бидони
гр. София
 
Обратно към обявата