6 лв 10 авг, 06:57 ч.

Интернет за персонален компютър

Доставка За сметка на купувача
Състояние Използвано
ВидКомпютри и интернет
Усвояването на новите информационни технологии и услуги е задължително условие за всички членове на съвременното информационно общество в края на ХХ век.

Книгата е един опит да бъдат представени на българския читател някои от елементите на съвременните информационни технологии, намиращи място в широкия обмен на данни по глобалната информационна мрежа Интернет.

Книгата е предназначена за широк кръг читатели, които имат някаква предварителна представа за основните елементи на Интернет мрежата и Интернет услугите. Тя е структурирана така, че да се използва като учебник от начинаещите и като справочник от напредналите потребители на Интернет услугите.

Интернет за персонален компютър, автор: Иван Маджаров, издателство: Програма ФАР, София, 1997г.
Нели
В Bazar.BG от 12 април 2017г. 2017
389 обяви на потребителя
гр. Варна, Младост 2
Виж на картата
Видяно: 111 пъти
Още обяви в Bazar.BG
5 лв
гр. Пловдив, Мараша
5 лв
6 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
5 лв
5 лв
5 лв
Категории: Детски книжки, Художествена литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания и комикси, Българска литература, Езотерика, Други
Тагове: интернет, интернет виваком, интернет доставчици, интернет експлорер, интернет за учители, интернет история, интернет песен, интернет скорост, програма фар, близо интернет, учебник по информационни технологии, информационна, учебник по информационни, информационни технологии учебник
гр. Варна, Младост 2
 
Още подобни обяви от Младост 2, гр. Варна
Обратно към обявата