32 999 лв 11 септ, 15:43 ч.

7 дка Овощна градина гр. Хасково


Квадратура 7000 кв. м.
Вода Да
Регулация Да
Продават се 7 декара изключително добре поддържана овощна градина, с плодородни дръвчета и блага почва за всякъкъв вид плодове и зеленчуци. Каквото боднеш всичко излиза. Намира се на 10км от гр. Хасково посока Кърджали в центъра на село Манастир зад бензиностанцията и на 30 м. отстояние от главния асфалтов път.
Градината е в разцвета си и е на 8 години. Млади дръвчета, които ще дават плодове в следващите 30-40 години.
Едно от най-големите предимства на тази градина е, че се намира в селото и може да бъде вкарана много бързо в регулация и да бъде построена еднофамилна или двуфамилна къща и пак ще ви остане огромно пространство за двор, с овощна градина или да създадете вашето мечтано имение.

В цената е включен и добре поддържан фургон. Градината е поливна - има действащ пълноводен кладенец и канал с вода на 2м от оградата. парцелът има 3 входа. Има и стабилна ограда от колове и мрежа. В мястото има и тоалетна.
Категорията на земята е 4 кат.
Сортовете на дърветата в градината са 5 декара ябълки: ред шифт и грейни смит и 2 декара сини сливи: блек амбер и блек стар. Има и няколко дръвчета, кайсии и покрай оградата има насадено грозде.

Pavel Georgiev
В Bazar.BG от 07 юни 2016
7 обяви на потребителя
гр. Хасково, в.з. Хасково
Виж на картата
Видяно: 489 пъти
Още обяви в Bazar.BG
35 000 лв
с. Цветкова бара, Монтана
Категории: Парцели
гр. Хасково, в.з. Хасково
 
Още подобни обяви от в.з. Хасково, гр. Хасково
Обратно към обявата