120 лв 25 юли, 20:42 ч.

Продавам UV Професионален стелизатор за аквариум-15W

Доставка За сметка на купувача
Закупен за 205 евро от Германия. Ползван е няколко месеца работи перфектно!!! Модела е UV-Wasserklärer Modell 500 15 watt предлага се в момента за 130 евро.
https://reefdepot.de/hw-wiegandt/2931-meerwasser-aquaristik-hw-wiegandt-hw-uv-wasserklarer-modell-500-4014246600159.html
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

HW Wiegandt hw UV уред за почистване на вода Model 500

За аквариуми до 500 литра нетен обем

Ефективната защита срещу образуване на зародиши, бактериална мътност и суспендирани водорасли в морски и сладководни аквариуми

  • Обем на водата в кръвообращението. = 500 литра
  • Стерилизация при около 450 л / час = 90%
  • Стерилизация при около 250 л / час = 99%
  • Дължина на устройството = 560 мм
  • Диаметър на дюзите = 15 мм (маркуч 12/16)
  • Консумирана мощност = 15 вата
  • Процент на UV-C радиация = 33%
  • Енергия от UV-C = 4,900 mW
  • Средно време на изгаряне = 8000 - 12000 часа

описание

Ефективната защита срещу образуване на зародиши, бактериална мътност и суспендирани водорасли в морски и сладководни аквариуми

Акваристи знаят проблемите: Въпреки внимателното сестрински им риба плуват "в мътна вода" или дългоочакваното успешното размножаване им рибата се проваля поради гъбична инфекция от масите на яйчни ... Причината за това е най-вече натоварване на водата в аквариума от бактериални микроорганизми, мътност на водата и окачен водорасли.

Разпространението им е ефективно, безопасно и без вредни странични ефекти, възпрепятствани от използването на hw-UV-Wasserlärern. В мини-екосистема Аквариум товара зародиш поради ограничения обем на водата, без да ТВ UV вода е много пъти по-висока, отколкото в природата и води до изключително силна стрес в системата за аквариум. HW UV clarifiers осигуряват естествен баланс и създават почти естествени условия в аквариума.

HW UV clarifiers е специален дизайн, който се е доказал повече от 100 000 пъти в изследователските съоръжения, в търговския сектор, както и в амбициозните акваристи на хобита. изключително голяма контактна повърхност за директно UV-C радиационен източник във връзка с дебелина нисък слой (3-4 mm) се облъчва вода, като интензивен облъчване се постига, тъй като в противен случай само устройства с почти два пъти по-високи мощности на биха достигнали.

В затворена камера за облъчване аквариумната вода се насочва през изкуствен източник на UV-C с висока интензивност. Тук бактериални микроорганизми във вода, вода мътност и суспендира водорасли са облъчени така интензивно с UV-C радиация, че те са убити директно или вече не са способни на клетъчното делене и умират.
Използваното специално стъклено яке действа като UV-C радиационен рефлектор, който отразява UV-C радиацията обратно в стаята за облъчване. По този начин интензивността на облъчването отново се увеличава значително и се реализира увеличена мощност. В същото време на специалното стъкло якето позволява прецизно функционален контрол на горелката UVC и държавен контрол на помещението за облъчване.
Изходящата, видима светлина е напълно филтрирана и напълно безвреден (според светлинната емисия на обикновена луминесцентна тръба ...)

Когато извършва UV-C облъчване постоянно стерилизирана вода от UV вода HW® на смесва с зародишна богата на вода от Aqurium (нитрификация бактерии във филтъра и смлени на Aquriums не са повредени чрез облъчване на UV-C).
Така че това не е пълен "стерилизация" на целия аквариум водата, но силно намаляване зародиш (максимално намаляване зародиш в цялата система аквариум около 98%) е на водата в аквариума. Това е изключително важно и необходимо, защото останалите микроби във водата (около 2-3%) поддържат производство на антитяло на рибните патогени изправени и укрепване на имунната система.

Daskalov
В Bazar.BG от 21 май 2010
65 обяви на потребителя
гр. Варна, Автогара
Виж на картата
Видяно: 320 пъти
Още обяви в Bazar.BG
130 лв
гр. Шумен
120 лв
гр. Камено, Бургас
120 лв
110 лв
гр. Пловдив
109 лв
130 лв
110 лв
110 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
130 лв
гр. Стара Загора
Категории: За кучета, За котки, За птици, За гризачи, Терариуми и оборудване, За пчели, За селскостопански, Други стоки за животни
гр. Варна, Автогара
 
Още подобни обяви от Автогара, гр. Варна
Обратно към обявата