По договаряне 27 септ, 14:41 ч.

Уроци по пеене , пиано и солфеж

Здравейте приятели!
Уроци по пеене, пиано, и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти и китаристи. Работи се с квалифицирани преподаватели, подготвящи кандидат студенти и явяващи се на конкурси и кастинги за телевизионни реалита.
Подготовка за кандидат студентски изпити в НАТФИЗ, НБУ, ДМА и други средни и висши училища с пеене и солфеж. Залагаме на подробно и цялостно обучение на правилна вокална и инструментална техника, увеличаване на певческия диапазон, коригиране на фалшиво пеене, трудности при високи тонове, правилно дишане и звукоизвличане.
Запознаване с инструмента, постановка, нотно ограмотяване, звукоизвличане, пръстово свирене .
Много малко се изисква за да върнете усмивката на лицето си! Запишете се при нас и пейте и свирете на воля! Разтоварете се от дългият работен ден!
Предоставяме ви възможност за занимания по пеене, пиано и солфеж в нашето оборудвано студио.
Искате да репетирате а съседите ви се противят. Решението е да го направите при нас на символични цени!
Работим както с малки така и с големи ученици. Възрастта не е проблем ако искате да се научите да пеете или свирите. Не се двоумете! Очакваме ви!
За подробности пишете на e - mail или ни се обадете! Посетете ни на http://voxstudio.eu/ или
https://www.facebook.com/voxstudio.eu


Преподавател
В Bazar.BG от 28 юли 2014
2 обяви на потребителя
гр. София, Люлин - център
Виж на картата
Видяно: 677 пъти
Още обяви в Bazar.BG
10 лв
15 лв
гр. Пловдив, Център
30 лв
Спешно!
гр. София
15 лв
15 лв
гр. София, Люлин 3
Не е указана
Не е указана
гр. Варна
Категории: Уроци по чужди езици, Шофьорски, Професионални, Ученически и кандидатстудентски, IT/Компютърни, Курсове за гримьори, Курсове за маникюристи, Курсове за готвачи, Курсове за масажисти, Курсове за бармани и сервитьори, Курсове по рисуване, Курсове по графичен дизайн, Други курсове
Тагове: уроци, уроци по пеене, уроци за photoshop, уроци по пеене благоевград, уроци по пеене бургас, уроци по пеене варна, уроци по пеене велико търново, уроци по пеене пловдив, уроци по пеене софия, уроци по пеене online
гр. София, Люлин - център
 
Още подобни обяви от Люлин - център, гр. София
Обратно към обявата