25 лв вчера, 13:13 ч.

Уроци по пеене , пиано китара,укулеле и солфеж

Пробвайте и решете с кое музикални занимание желаете да продължите.
Уроци по пеене, пиано, китара,тамбура и солфеж за малки и големи! Позволете ни да ви помогнем да осъществите мечтата си да се занимавате с музика. Професионално оборудвано студио за певци, пианисти и китаристи. Работи се с квалифицирани преподаватели, подготвящи кандидат студенти и явяващи се на конкурси и кастинги за телевизионни реалита.
Подготовка за кандидат студентски изпити в НАТФИЗ, НБУ, ДМА и други средни и висши училища с пеене ,китара и солфеж. Залагаме на подробно и цялостно обучение на правилна вокална и инструментална техника, увеличаване на певческия диапазон, коригиране на фалшиво пеене, трудности при високи тонове, правилно дишане и звукоизвличане.
Запознаване с инструмента, постановка, нотно ограмотяване, звукоизвличане, пръстово свирене и свирене с перце.
Много малко се изисква за да върнете усмивката на лицето си! Запишете се при нас и пейте и свирете на воля! Разтоварете се от дългият работен ден!
Предоставяме ви възможност за занимания по пеене, пиано и китара в нашето оборудвано студио.
Искате да репетирате а съседите ви се противят. Решението е да го направите при нас на символични цени!
Работим както с малки така и с големи ученици. Възрастта не е проблем ако искате да се научите да пеете или свирите. Не се двоумете! Очакваме ви!
За подробности пишете на e - mail или ни се обадете! Посетете ни на voxstudio.eu!
Преподавател
В Bazar.BG от 28 юли 2014
2 обяви на потребителя
гр. София, Люлин - център
Виж на картата
Видяно: 470 пъти
Още обяви в Bazar.BG
25 лв
гр. Варна
25 лв
гр. София, Триъгълника
25 лв
27 лв
гр. Пловдив, Център
24,99 лв
Категории: Уроци по чужди езици, Шофьорски, Професионални, Ученически и кандидатстудентски, IT/Компютърни, Курсове за гримьори, Курсове за маникюристи, Курсове за готвачи, Курсове за масажисти, Курсове за бармани и сервитьори, Курсове по рисуване, Курсове по графичен дизайн, Други курсове
Тагове: уроци, уроци по пеене, уроци за photoshop, уроци по пеене благоевград, уроци по пеене бургас, уроци по пеене варна, уроци по пеене велико търново, уроци по пеене пловдив, уроци по пеене софия, уроци по пеене online
гр. София, Люлин - център
 
Още подобни обяви от Люлин - център, гр. София
Обратно към обявата