По договаряне 09 ноем, 11:43 ч.

Екскурзии до остров Бали

FB - Kingdom Bali
www.kingdombali.com
Десислава Иванова - 0888595438

За нас
Бихме искали да представим на вашето внимание фирма Kingdom Bali!
От вече две години Kingdom Bali се занимава с организирането на почивки до райското кътче на света, остров Бали. Ние успяваме да докоснем всеки един човек до магията на острова, да им покажем едно от най-красивите места и да ги заредим с енергия от природата там. Посещаваме различни места и храмове, показваме други култури и начин на живот, разказваме история както на английски така и на български. Запознаваме се с нови хора, но и забавленията далеч не остават на заден план.

Нашата фирма започна да се занимава също и с внос на продукти от вълшебният остров Бали, за да може повече хора да се докоснат до изцяло натурални продукти, до най-скъпото кафе в света Kopi Luwak, до спа продукти съставени от цветя и растения. Също така предлагаме различни видове чай изцяло натурални, а също така сол и захар от остров Бали.
Йоанна Владимирова
192 рейтинг
В Bazar.BG от 09 януари 2014
7 обяви на потребителя
гр. Варна, Виница
Виж на картата
Видяно: 219 пъти
Още обяви в Bazar.BG
40 лв
гр. Варна, Аспарухово
Не е указана
гр. Банско, Благоевград
40 лв
гр. София, Зона Б-18
380 €
Извън страната
10 лв
гр. Кричим, Пловдив
15 лв
гр. Кричим, Пловдив
3 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
Категории: Почивки в Гърция, Почивки в Турция, Екскурзии до Румъния, Почивки в Албания, Екскурзии и почивки в Чехия, Почивки и екскурзии в Испания, Екскурзии и почивки до Италия, Екскурзии и почивки до Мароко, Екскурзии до Египет, Почивки на Малдивите
гр. Варна, Виница
 
Още подобни обяви от Виница, гр. Варна
Обратно към обявата