НЕАКТИВНА
обява
240 лв 18 юли, 09:34 ч.

Трапезна маса с шест стола - намират се в град Сандански

Употребявани трапезна маса с 6 стола от масивно дърво. Намират се в град Сандански.
Масата е изцяло в бял цвят и е с размери 120/80 см. Разтегателна е - с два допълнителни плота от двете страни на основния - показано е на една от снимките. В разтегнато състояние - и от двете страни, е с размери 220/80 см. Всеки от допълнителните плотове е с ширина - 50 см. Дебелина на плотовете - 2 см. Разстояние от пода до горния ръб на плота на масата: в неразтегнато състояние - 78 см; в разтегнато състояние - 76 см.
Към масата има и 6 трапезни стола - от масивно дърво в бял цвят и тапицирани седалки, и части от гърба на стола - показано на снимка.
Седалката на стола е с размери - 51 см ширина и 42 см дълбочина.
Височина на седалката на стола от пода - 47 см. Височина на облегалката на стола - 108 см. Седалките на столовете са фабрично тапицирани със здрава и ефектна тапицерия в цвят "пепел от роза".
Мебелите са в добро състояние - стабилни, тапицерията на столовете е абсолютно здрава. Има известни наранявания по бялата боя на плотовете на трапезната маса. Тапицерията на столовете има нужда от почистване.
Мебелите се продават само срещу лично предаване на купувача.Още обяви в Bazar.BG
220 лв
гр. Варна, Възраждане 3
250 лв
гр. София, Център
250 лв
гр. Велико Търново
260 лв
гр. София, Младост 2
220 лв
Категории: Бюра, Дивани и мека мебел, Столове, Секции и витрини, Бюфети, Шкафове, Етажерки, Спални и легла, Матраци, Гардероби, Скринове, Тоалетки, Ракли, Кухни, Мивки, Смесители, Огледала, Душове, Душ кабини и вани, Портманта, Закачалки, Паравани, Други
Тагове: трапезна маса, трапезна маса шест, арон, комо, мебели виденов, трапезна маса троян, плотове, разтегателна трапезна маса, трапезна, трапезни, нова трапезна маса, 108 части, шест, снимка върху дърво
Обявата не е активна. Намери други обяви в Мебели -> Маси в гр. Сандански
гр. Сандански, Благоевград
 
Обратно към обявата