19,90 лв 15 окт, 22:36 ч.

Екологичен прах за пране със сапунено орехче - 1000 г

Доставка Лично предаване; За сметка на купувача
Състояние Ново
Със силата на натуралното сапунено орехче!

Благодарение на неговите свойства, препаратът е изключително подходящ за цветно и бяло пране, за всякакъв вид материи – от грубата вълна до фината коприна. Премахва петна от дрехи и текстилни тъкани, като не променя цветовете. Този препарат за пране е силно ефективен и едновременно щадящ околната среда. Особено подходящ е за пране на детските дрехи, заради все по-голямата непоносимост у децата към перилните препарати.

Прапаратите, съдържащи сапунено орехче са хипоалергенни – препоръчителни за хора с алергии и чувствителна кожа. Имат антибактериални и антимикробни свойства.

Освен това сапуненото орехче има ефект и на естествен омекотител, като нуждата от използването на омекотител в прането отпада, поради естествените свойства на сапуненото орехче да придава мекота на тъканите. Друго голямо предимство е че прави гладенето по-бързо и лесно!

Разгледайте и другите ми обяви :)
Здраве от природата
53 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012
32 обяви на потребителя
гр. София, Младост 4
Виж на картата
Видяно: 170 пъти
Още обяви в Bazar.BG
17,50 лв
гр. Плевен
20 лв
гр. София
20 лв
гр. Пловдив
17 лв
гр. Хасково
Категории: Органайзери, Сушилници, Бидони, Други
Тагове: екологичен, екологичен прах, екологичен мениджмънт лекции, екологичен мониторинг, екологичен одит, екологичен оптимум, екологичен песимум, екологичен подход, екологичен проблем, екологичен риск
гр. София, Младост 4
 
Още подобни обяви от Младост 4, гр. София
Обратно към обявата