13,90 лв 24 авг, 17:16 ч.

Спрей за почистване на табло на кола с блясък HG 536

HG 536 спрей за почистване на табло на кола с блясък-15.30лв
Почиства, възстановява блясъка, усилва цвета и защитава всички видове пластмаса, каучук, винил и кожа. HG 536 е идеален за поддържане на целия интериор на автомобила, включително и на арматурното табло, тапицерията на вратите и декоративните ленти. HG 536 е със свеж аромат, бърз и удобен за употреба.
Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Дръжте флакона изправен и пръскайте повърхността равномерно от разстояние около 20 см. Не оставяйте да изсъхне, избършете незабавно със суха кърпа без власинки. За труднодостъпни места, напръскайте HG 536 върху кърпа и почистете повърхността.
Внимание: Не използвайте върху волана, педалите и седалките, защото повърхността им ще стане гладка. Да се избягва контакт с прозорците.

Потребител 1752680
5 рейтинг
В Bazar.BG от 09 август 2017
122 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 159 пъти
Още обяви в Bazar.BG
15 лв
гр. Елин Пелин, София област
15 лв
гр. Плевен, Широк център
15 лв
гр. Ихтиман, София област
15 лв
гр. София, Сердика
15 лв
гр. Тутракан, Силистра
15 лв
гр. Карлово, Пловдив
15 лв
гр. Варна, Автогара
12,99 лв
гр. София, Лагера
Категории: Drink Taxi, Rent a car, Taxi, Автоаларми, Автоклиматици, Автоключарски, Автомивки, Автопарк, Автотапицерски, Автотенекеджийски и автобояджийски, Административни, Застраховки, Изкупуване на коли за скрап, Вулканизатор, баланс на гуми, Лизинг, Мобилна смяна на гуми/джанти, Пътна помощ, Ремонт на ГНП и дюзи, Ремонт на двигатели, Ремонт на ел. Инсталации, Ремонт на изпускателна с-ма, Ремонт на ходова част, Ремонт тахографи, Сервизни услуги, Товарни превози, Тунинг, Уредби, Хотел за гуми /Tyre Hotel/, Пастиране
Тагове: спрей, спрей за почистване, спрей за почистване на дебитомер, спрей за почистване на дроселова клапа, спрей за почистване на карбуратори, спрей за почистване на клавиатура, спрей за почистване на климатици, спрей за почистване на лаптоп, спрей за почистване на уши, спрей за почистване на ушна кал
гр. София
 
Обратно към обявата