99 лв 25 септ, 12:59 ч.

Курс за създаване и поддръжка на сайт - онлайн

Онлайн курсът включва всичко необходимо, както за стартиране на собствен сайт с WordPress, така и за поддръжката му, развитието, начини за реклама, настройка на рекламни кампании за Facebook, настройка на рекламни кампании за Google, Email маркетинг или иначе казано – цялата нужна информация за един успешен уебсайт или онлайн магазин.

Лектори сме ние от Pro-Soft.bg, фирма за уеб дизайн и разработка на софтуер, с над 7 години професионален опит в бранша. Нашата цел в този WordPress курс е в този курс да синтезираме всичко, научено през годините, като Ви го представим, чрез тематични видеа, чрез които можете да се обучавате изключително ефективно.

Всички уроци са изцяло онлайн. Достъпът до платформата с курса е неограничен. Още по – хубаво е, че можете да гледате, когато Ви е удобно, по колкото пъти искате, където и да се намирате.


Линк за записване: https://www.pro-soft.bg/academy/syzdavane-na-sait/

Симеон
30 рейтинг
В Bazar.BG от 03 март 2015
3 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 516 пъти
Още обяви в Bazar.BG
100 лв
Категории: Уроци по чужди езици, Шофьорски, Професионални, Ученически и кандидатстудентски, Спорт, танци, изкуство, Курсове за гримьори, Курсове за маникюристи, Курсове за готвачи, Курсове за масажисти, Курсове за бармани и сервитьори, Курсове по рисуване, Курсове по графичен дизайн, Други курсове
Тагове: softacademy-bg курсове и обучение, kursove123-com курсове и обучения, kursove-sofia-com курсове и обучение, курс, курс евро, курс за спасители, курс купува евро, курс на долара, курс на еврото
гр. София
 
Обратно към обявата