По договаряне 16 юни, 11:58 ч.

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ

Винаги сме били изключително взискателни към качеството на услугите, които извършваме, и резултатите, които постигаме. Целта ни е да направим домът и работното пространство по-приятно и комфортно.
Тъй като държим да се съобразим с Вашите индивидуални потребности и предпочитания, специалист от екипа ни ще изготви за Вас индивидуална оферта за почистване.

Ако намирате чистенето за досадно и изтощително или ако не Ви остава време да се справите с цялата бъркотия около Вас, още докато четете тези редове, откривате решението на проблема си.
Специализирани сме и в прането на килими и матраци . Предлагаме качество, което ще удовлетвори до най-малката подробност Вашите високи изисквания и очаквания. Можете да ни повикате за еднократна услуга или да се възползвате от възможността да се абонирате за системна поддръжка. Притежаваме необходимите умения и техника за надеждно почистване на домове, мокети, килими, матраци, прозорци, тапицирани мебели, твърди и меки настилки.

Не позволявайте на неразборията и замърсяванията да нарушават Вашия комфорт. Потърсете нашето съдействие и само се наслаждавайте на идилията на чистите пространства.!!!!


Професионално почистване ,,Криси 2121''
В Bazar.BG от 27 март 2018
29 обяви на потребителя
гр. Хасково
Видяно: 59 пъти
Още обяви в Bazar.BG
Не е указана
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Видин, Баба Тонка
Не е указана
гр. София, Мусагеница
Не е указана
Не е указана
гр. Пазарджик, Промишлена зона
Не е указана
Категории: Почистване на домове, Химическо чистене, Пране на килими, Пране на мека мебел и дивани, Пране на мокети
Тагове: почистване, почистване на домове, почистване на домове варна, почистване на домове велико търново, почистване на домове пловдив цени, почистване на домове софия, почистване на домове цени, почистване на климатик, почистване на монети, почистване на петна
гр. Хасково
 
Обратно към обявата