Запикаторът на д-р Хулда Кларк е ново изобретение,
описано за пръв път в книгата й „Лечението на ХИВ/СПИН”. Идеята е да се
прави енергийно обработване на храни чрез използването на променливи
магнитни полета, генерирани от запикатора.
С негова помощ може да направите запиране на всички
хранителни продукти в продължение на 10-20 минути преди да ги приберете в кухненския шкаф или
хладилника. Ако трябва да използвате плодове или зеленчуци от хладилника, преди
да ги нарежете, използвайте запикаторът (отново) за 10-20 минути.
Технически данни :
Честота – 1 kHz / 1000Hz/
Консумирана мощност – 0,1А
Захранване – батерия 9в тип 6F22 или адаптер 12в 1А
Окомплектовка:
Запикатор – 1 бр.
Батерия 9в – 1 бр.
Захранващ адаптер 12в/1А – 1 бр.
Описание – 1 бр.