300 лв 08 окт, 13:52 ч.

Инфрачервено отопление с икономични инфрачервени радиатори

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Електрическа система за отопление на керамични панели FLYME е от най-напредналите развитието в областта на алтернативно отопление.
Инфрачервен тип отопление.
Това е топлинния поток, който излъчва нагрятата до 95С керамика. Той затопля обекти в своята област на действие. Повърхностите и вещите акумулират топлината и отново я отдават в пространството.
Мека приятна топлина и комфорт се усещат веднага след включване на панела. Инфрачервеното излъчване, произведено от керамичния елемент леко загрява не само стаята с топлинни вълни, но и прониква в дълбините на тялото и затопля тъканите, органите, мускулите, костите и ставите и ускорява потока на кръвта и лимфата, като по този начин възстановява и подмладява тялото.
Предимство на керамиката.
Когато панела/радиатора FLYME достигне желаната/настроената от Вас температура в помещението, той сам се изключва (програматора свети, но уреда не взима ток). Но през това време нагрятата керамика продължава да излъчва топлина още минимум 15 минути, за тази топлина не харчите ток и пари.
Конвекционален вид отопление.
Това е най-естественото движение на потока от горещ въздух от нагретия отоплителен уред. Студеният въздух преминава през електрическия панел и температурата в стаята бързо се стабилизира. Благодарение на горна и странична конвекция, топлинна енергия не се харчи за нагряване на стената, до която е закрепен панела.
Вграден електронен програматор.
Точно измерване на температурата на електронен температурен датчик и секундна реакция към промените и. Контрол на температурата в стаята от 5 до 35 градуса , а също и контролирате температурата на загряване на керамичната плоча от 40 до 95 градуса
5 год.гаранция
теодора
В Bazar.BG от 14 април 2016
1 обява на потребителя
гр. Кърджали
Видяно: 716 пъти
Още обяви в Bazar.BG
280 лв
290 лв
гр. Дупница, Кюстендил
300 лв
гр. Дупница, Кюстендил
270 лв
гр. Плевен, Идеален център
300 лв
гр. Смолян, Невястата
280 лв
гр. Смолян, Невястата
Категории: Блендери, Бойлери, Камини, Кани, Кафемашини, Климатици, Котлони, Кухненски роботи, Месомелачки, Микровълнови, Миксери и Пасатори, Отоплителни печки, Парочистачки и Водоструйки, Перални, Печки, фурни, Прахосмукачки, Ремонт на бяла и черна техника, Скари, Сокоизтисквачки, Сушилни, Съдомиялни, Тостери, Уреди за готвене на пара, Фритюрници, Хладилници и фризери, Хлебопекарни, Шевни машини, Ютии, Други
Тагове: инфрачервено отопление, инфрачервени лъчи, инфрачервено отопление варна, инфрачервено отопление за баня, инфрачервено отопление мнения, инфрачервено отопление цени, техномаркет
гр. Кърджали
 
Обратно към обявата