600 лв 26 юли, 15:44 ч.

Дом за възрастни хора Бургас

Дом „Царица Йоанна“ предлага най-добрата грижа за възрастни хора!
Професионален екип осигурава наблюдение, лечение и рехабилитация за хора в слединсултни състояния и онкологично болни.

Цената е от 600 до 690 лв на месец, като това включва всичко, без лекарствата на човека, които пие за месеца.
Mедицинско наблюдение и грижи, хранене 4 пъти на ден, ако има нужда от катетри, системи, памперси и т.н., всичко това влиза в цената. Цената е БЕЗ скрити такси и увеличения!!!

Дом за стари хора „Царица Йоанна“ в Слънчев бряг осигурява най-добро качество на живот за възрастните хора. В домът се Изпълняват предписания на лекари за вземане на лекарства в определени часове и провеждането на различни терапии. За да ca спокойни близките и роднините на хората, с тях има непрестанна обратна връзка.

Екипът на дома осъществява прегледи, манипулации, здравни, хигиенни грижи и медико - социална рехабилитация. На хора в напреднал стадий на заболявания се осигурават палиативна грижа, подчинена на специални познания, умения и желание за предоставяне на цялостна координирана и състрадателна грижа.

Дом „Царица Йоанна“ предлага следболнична грижа на хора прекарали инсулт, онкологично болни пациенти и такива с декубитални рани. Екипът от специалисти полага грижи за хора в следоперативни и посттравматични състояния, нуждаещи се от рехабилитация и грижи, на пациенти с уточнени хронични заболявания като диабет, сърдечно - съдови заболявания, бъбречни и чернодробни проблеми.

Домът е разположен в Южната част на прохладните поли на Източно Стара планина с понорамен изглед към морето, на 39 км от Бургас. Домът е на три етажа, на които са разположени отделни стаи и помощни помещения.

Моля свържете се с нас, за да отговорим на всичките ви въпроси, както за дома, така и за точните грижи, от които има нужда вашият близък.
Потребител 1776524
В Bazar.BG от 10 септември 2017
4 обяви на потребителя
гр. Бургас, Център
Виж на картата
Видяно: 980 пъти
Още обяви в Bazar.BG
600 лв
гр. Своге, София област
650 лв
600 лв
гр. София, Дружба 1
650 лв
гр. София
Категории: Курсове и обучение, Строителни и ремонтни, Почистване, Транспортни, хамалски, Финансови, правни, Бизнес партньорство, Преводи, легализации, Сватби, събития, кетъринг, Фризьорски и козметични, Детегледачки, детски центрове, Охранителни, детективски, Медицински, стоматологични, Занаятчийски, Ясновидство, Ремонт на компютри и офис техника, Ремонт на бяла и черна техника, Ремонт на телефони и електроника, Копирни услуги, Траурни и погребални услуги, Други услуги
Тагове: дом, дом за възрастни, дом за възрастни хора бургас, дом за възрастни хора варна, дом за възрастни хора горна баня, дом за възрастни хора пловдив, дом за възрастни хора роза, дом за възрастни хора с деменция, дом за възрастни хора софия
гр. Бургас, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Бургас
Обратно към обявата