33,90 лв 31 юли, 08:08 ч.

Mutant Mass, 2.27кг -33.90 лв/ 6.8кг -81.90 лв

Доставка За сметка на купувача

Mutant Mass е хранителна добавка за увеличаване на мускулната маса, специално разработена за всички, които изпитват трудности с качването на телесно тегло. Само една доза от формулата на Mutant ви дава 52 грама протеин и повече от 1000 кило-калории, при това по възможно най-здравословен и енергично балансиран начин. Когато приемате Мутант Мас заедно с подходяща тренировъчна програма ще забележите голямо покачване на мускулна маса и сила, особено в гърдите, ръцете и краката. И всичко това, без да натрупате мазнини!

Какво се съдържа в Mutant Mass?

Mutant Mass съдържа 10 различни източника на протеини, които осигуряват необходимите аминокиселини за бързото възстановяване и растеж на мускулните тъкани. Освен многобройните протеинови източници, Mutant Mass съдържа и следните матрици:

  • CLEAN-CARB Pro-Glycogen Matrix: Съдържа восъчна царевична и ечемична скорбяла, които са най-добрите източници на енергия. Освен това те допринасят за бързото образуване на мускулен гликоген и подобряват възстановяването на мускулите.
  • LIPOTHERM Sport Oil Matrix: Съдържа уникална комбинация от мазнини и есенциални мастни киселини (MCT, CLA и ленено масло). Тези съставки помагат за превръщането на мазнините в източник на енергия, вместо да се съхраняват в тялото.
  • AMINO-G Glutamine Peptide Matrix: Тази матрица осигурява ензимно модифициран глутаминов пептид, който ще увеличи размера на мускулната клетка и щеподобри способността за възстановяване.
  • INTRASORB-5 Calorie Impact Matrix: Съдържа коластра и Insu-Drive комплекс за подобряване на инсулиновите ефекти и функциите на храносмилането. По този начин се подобрява абсорбцията на хранителните вещества в мускулите.
Как да използваме Mutant Mass за най-добри резултати?

Смесете 4 мерителни лъжички (280 грама) с 454-908 мл вода или мляко. Можете да приемате по два или дори три шейка на ден. Според нас, най-добре е в тренировъчни дни да приемате една доза сутрин и още една веднага след тренировката. В дните когато не тренирате, просто се наслаждавайте на продукта, когато почувствате нуждата от повече калории!


Фитбо ЕООД
425 рейтинг
В Bazar.BG от 28 януари 2019
15 обяви на потребителя
гр. Казанлък, Стара Загора
Виж на картата
Видяно: 617 пъти
Още обяви в Bazar.BG
30 лв
гр. София
30 лв
гр. Хасково
36 лв
гр. Велико Търново
31 лв
гр. Стара Загора, Център
35,20 лв
гр. Пловдив
35 лв
Категории: Домашни напитки, Пчелен мед, Домашни продукти, Други
Тагове: mutant mass
гр. Казанлък, Стара Загора
 
Обратно към обявата