9 лв 26 авг, 00:22 ч.

Човекът, който искаше да бъде щастлив Лоран Гунел 2009г.

Доставка За сметка на купувача
Състояние Използвано
Книгата е в идеален вид и състояние. Неупотребявана.
Едно вълнуващо пътешествие с мъдреца от остров Бали, или как да се освободим от това, което ни пречи на бъдем истински щастливи...Един западноевропеец, привлечен от славата на местния лечител, който тръгва по дългия път на самопознанието, което единствено може да му помогне да осъществи мечтите си. Вълнуващо приключение, по време на което научаваме, че ние сме такива, за каквито се мислим, че когато сме убедени в нещо, то се превръща с действителност, че истината за нас е онова, което вярваме за себе си, че улавяме и преработваме само тази информация, която съответства на характера и природата ни. Научаваме как да се освободим от спъващите ни предубеждения, за да постигнем щастието.
"Човекът, който искаше да бъде щастлив" от Лоран Гунел е известен бестселър за самопознание и личностно развитие, който помага на хората в търсенето на истинското щастие и смисъл в живота. Книгата е написана под формата на роман, в който главният герой отлита на остров Бали и се среща с местен мъдрец и лечител. Диагнозата на лечителя е, че главният герой е в добро здраве, но не е щастлив. Оттук стартира на практика същинското действие в книгата.
Главният герой поема по пътя на самопознанието, за да разбере по-добре себе си и своите мечти. Научава се как да се освободи от спъващите го предубеждения и да се осмели да потърси нещата, които истински желае. Разбира, че е такъв, за какъвто се мисли, че е и че стига да вярва в нещо, то може да се превърне в действителност.
282
ЛИТЕРАТУРЕН МОЛ
96 рейтинг
В Bazar.BG от 24 март 2019
1035 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 40 пъти
Още обяви в Bazar.BG
9 лв
9 лв
Категории: Детски книжки, Художествена литература, Специализирана литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания, Българска литература, Други
Тагове: човекът който, човекът който искаше
гр. София
 
Обратно към обявата