34 лв 26 авг, 00:21 ч.

Неудобната истина Проблемът за глобалното затопляне и какво можем да направим за решаването му 2008г

Доставка За сметка на купувача
Състояние Използвано
В идеален вид и състояние.
Глобалното затопляне, причината за което е необмисленото поведение на човека, предизвиква поредица от неприятни събития - екстремен климат, наводнения, суша, епидемии.
С помощта на повече от 900 научни изследвания Ал Гор убедително описва глобалните промени в климата, природните бедствия и какво трябва да направим, за да запазим нашата планета Земя здрава.
Затварянето на очите пред неудобните истини не означава, че те ще изчезнат. Напротив - те ще се задълбочават все повече.
" ... моята цел е да споделя с вас не само любовта си към Земята, а тревогата си за нейната съдба.
Искам да изразя и убеждението си, че това, с което се сблъскваме, не е единствено причина за тревога, но и, колкото и парадоксално да звучи, основание за надежда. Както много хора знаят, на китайски думата израз за "криза" се състои от два символа. Първият е за "опасност", а вторият - за "благоприятна възможност."
Кризата в климата наистина е изключително опасна. Тя всъщност е истински планетарен проблем. Вече повече от 20 години две хиляди учени от 100 страни работят в сложно и добре организирано научно сътрудничество и са достигнали до единодушното убеждение, че всички нации на Земята трябва да работят заедно за разрешаването на кризата с глобалното затопляне."
290
ЛИТЕРАТУРЕН МОЛ
96 рейтинг
В Bazar.BG от 24 март 2019
973 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 38 пъти
Още обяви в Bazar.BG
37 лв
гр. Провадия, Варна
35 лв
Категории: Детски книжки, Художествена литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания, Българска литература, Езотерика, Други
гр. София
 
Обратно към обявата