19 лв 26 авг, 11:32 ч.

Мъжка гривна амулет за защита от ахат Драконови вени и символа за мощ и победа Лъвска глава

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Мъжка гривна амулет за защита от черен матиран и драконов ахат "Драконови вени"и символа за мощ и победа -"Лъвска глава"

Размер на всеки камък - 0,8 см. Общ размер на гривната - 18.00 см. и 19.5 см. Допълнителен материал - тибетско сребро.

Ахатът е още един минерал от голямото семейство на полускъпоценните камъни. С името не се означава точно определен вид минерал, а различни видове агрегати на силициевия диоксид. Ахатите запълват празнини сред различни ефузивни скали, а също и някои седиментни образувания и хидротермални жили. Ахатите са с много разнообразни красиви цветове - от прозрачни до непрозрачни. Ахатът е талисман на творческите личности. В древността са смятали, че той удължава живота на притежателя си, че сдружава хората и носи успех в кариерата. Кристалотерапевтите вярват също, че притежаването на този камък прави мъжете привлекателни за жените, помага при раждане, прогонва жаждата, предпазва от злодеяния и защитава при опасност, развива красноречието, гарантира добро плодородие на полето. Ахатът се носи за здраве, благополучие и дълголетие. Насърчава добротата, нежността, спокойствието и увереността. Дава сила на собственика си и го прави привлекателен за другите. Счита се, че пази от опасности. В древността са използвали ахати, изработени във формата на око и поставени в очното гнездо на статуи, за прогонване на злите сили. През Средновековието са приготвяли настойка от вода и ахат, за прогонване на змии и скорпиони.
Ахатът отдавна привлича вниманието на ценителите на скъпоценни камъни, магьосниците и алхимиците. Плиний Стари пише, че настойката от ахат е полезна за лечение на ухапвания от паяци и скорпиони, че лекарствата приготвени от средната бяла част на някои ахати, помага за лечението на редица болести и за безпроблемно раждане. По думите му, хората носещи изделия от ахат, са надарени с красноречие и ум, живеят по-дълго и трудно се гневят. Може ли негативната енергия да бъде отблъсната къмсвоя източник? - "Да" - казват литотерапевтите - "Ахатът "Драконови вени" притежава силата да ви защити, от негативната енергия отправена към вас. Човекът, който използва тази форма на мисловна атака, няма да може да успее. Ахатът "Драконови вени" има способността не само да върне отрицателната енергия там, откъдето идва, а и да накара човека, който я изпраща, да осъзнае своето дело. Този вид ахат е изключителен камък на защитата." Успокоява страховете и дава усещането за сигурност и защитеност. Помага за преодоляване на депресията. За хората с психични и духовни способности е отличен балансиращ камък, който има способността да ги „върне” обратно на земята. Показания: Помага при сърдечносъдови заболявания /особено настойката с вода и ахат/, при заболявания на гърлото и зъбите, както и при продължителна кашлица. Действа успокояващо на нервната система, понижава яда и обостря зрението.
Лъв
В митологията на много народи в Африка и Азия той е символ на висшата божествена сила, знак за мощ, власт и величие. Приема се, че лъвът олицетворява и ума, великодушието, доблестта, справедливостта, гордостта, победата, бдителността и храбростта. Лъвицата пък е символ на майчинството и въплъщение на сладострастието. В будизма лъвът показва храбростта, благородството и постоянството. Смята се, че той ще донесе на своя притежател много щастие и късмет. В Китай той е едно от четирите животни, олицетворяващи идеите на властта. Често фигурира в гербовете на различните народи. Изобразен върху бижу, царят на животните символизира още и твърдост, спокойствие и благоразумие.

Можете да видите всички амулети от магазина ни от тук: http://www.hiromantia-ezoterika.com/bg/catalogue/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8.html


неосел
61 рейтинг
В Bazar.BG от 17 ноември 2015
11 обяви на потребителя
гр. Стара Загора
Видяно: 73 пъти
Още обяви в Bazar.BG
20 лв
20 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
20 лв
20 лв
гр. Варна
20 лв
20 лв
гр. Етрополе, София област
18 лв
гр. София
18 лв
гр. Бургас
20 лв
гр. Бургас, Славейков
20 лв
гр. Пловдив, Център
20 лв
гр. Дулово, Силистра
Категории: Обеци, Пръстени, Колиета, медальони, синджири, Бижутерийни комплекти, Други
Тагове: мъжка гривна, мъжка гривна армани, мъжка гривна кожа и злато, мъжка гривна кожа и сребро
гр. Стара Загора
 
Обратно към обявата