200 лв 29 септ, 10:27 ч.

Терариум за хамелеони

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Терариумът е специално конструиран за нуждите на 1 хамелеон. Благодарение на стените и дъното му от мрежа, рисковете от респираторно заболяване са сведени до минимум.

Терариумът разполага със собствена отводнителна система, която предотвратява събирането на водата, от пръскането и поливането на растенията. Обемът на ваничката е 5л. и може да се изхвърля веднъж месечно (зависи от интензитета на пръскане и поливане).
UVB лампата е тип "пура", защото обсегът и на действие е много по - голям от UVB лампите, които се слагат във фасунга. 2-те лампи са изведени извън терариума за да се предотврати изгарянето на животинката. Животът на "пурата" е от 6 до 12 месеца в зависимост от производителят.

Размерите на терариума са 500 х 400 х 1100мм (без лампите). Възможни са леки отклонения, по желание на клиента. Желателно е височината да се запази или да се увеличи, но не и да се намалява. Хамелеоните са дървесни животни, които имат нужда от височина и растителност, за да се чувстват защитени.

Направен е от боядисани стоманени профили (безвредна боя за хамелеона), поликарбонат за задната стена и мрежи за вратичката, дъното и страниците.

Има възможност за направата на система за водна мъгла, благодарение на която хамелеонът пие вода от листата на растенията. Единственият друг възможен начин за набавяне на течности на животното е чрез пръскане с пулверизатор.

Цени:
Само терариум - 200лв

Терариум с тяло за UVB лампа и отоплителна лампа - 280лв (В цената е включена електрониката и запалването на UVB пурата, както и осветителното тяло за отоплителната лампа. В цената не е включена UVB пурата, която е около 30лв, както и крушката за отопление - 2лв)

Терариум с UVB лампа, отоплителна лампа и система за водна мъгла - 400лв

Таймери за влкючване/изключване на осветление/система за мъгла - 25лв (Трябват 2 таймера, ако се използва и отопление и системата за водна мъгла)

Аранжировка на терариума - бамбукови пръчки, изкуствени лиани, 2 живи растения и 1 изкуствено - 100лв

Приблизителното тегло на терариума, напълно оборудван е около 45-50кг.

Желателно е лично предаване на клиента.
За доставка се заплаща 50% от цената на терариума, преди да бъде пуснат по куриер.

Срок на изработка - 14 дни.
Петър Генов
В Bazar.BG от 16 юни 2019
1 обява на потребителя
гр. София, Връбница
Видяно: 392 пъти
Още обяви в Bazar.BG
180 лв
гр. Пловдив
200 лв
гр. Летница, Ловеч
200 лв
гр. Варна, Цветен квартал
180 лв
гр. Благоевград, Първа промишлена зона
180 лв
гр. Аксаково, Варна
185 лв
гр. Смядово, Шумен
200 лв
с. Кранево, Добрич
200 лв
с. Труд, Пловдив
200 лв
Категории: За кучета, За котки, За птици, За гризачи, Аквариуми и оборудване, За пчели, За селскостопански, Други стоки за животни
Тагове: терариум, терариум варна, терариум пловдив, терариум пловдив работно време, терариум цена
гр. София, Връбница
 
Още подобни обяви от Връбница, гр. София
Обратно към обявата