3 лв 12 окт, 08:52 ч.

Професионално пране на мокет и килими на адрес на клиента Варна

ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!! Техниката е създадена предимно за пране на мокет и килими за ХОТЕЛИ, ОФИСИ, РЕСТОРАНТИ, БАРОВЕ, КАЗИНА и др. големи площи и има капацитета да извърши услугата изключително бързо и качествено. Този метод за професионално пране на мокет и килими е най-рентабилен, защото прането се извършва в дълбочина и остават почти сухи, което предотвратява по-бързото замърсяване на мокета и килима.
Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на килими и мокет, която идва при Вас на място, в удобно време за да извърши услугата, като това ще ви спести досадното местене на мебели, невъзможността да измъкнете тежките килими, бавното изсъхване, чакането със седмици, както и крайният незадоволителен резултат!
Magical Cleaning използва съвременна технология за пране на килими и мокет, която е широко разпространена през последните години в западните държави, с която техника разполага единствено Magical Cleaning и извършва услугите си на територията на град Варна и региона. Процесът на пране на килими и мокет, представлява екстракция с топла вода заедно добавен екологично чист продукт за пране, която се инжектира в основата на тъканите на килимите и мокета, като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата заедно с мръсотията в дълбочина. По време на процеса до 95 % от влагата е извлечена, остават 5% влага за която е необходимо от 2 -3 часа до пълното изсъхване, на стайна температура.Magical Cleaning извършва услугите си с модерна техника, която позволява процесът да се изпълнява върху различни видове подови настилки, като паркет, ламинат или други твърди повърхности. По време на прането количеството вода която се използва стига единствено до основата на килима или мокета, като това не позволява да има влага под килима или мокета. Методът Steam Cleaning- пране на килими и мокети е единственият познат до този момент, при който е възможно да бъдат отстранени всякакви петна, почва и пясък в дълбочина и е единственият познат такъв който може да се използва както през летният, така и през зимният период на годината.
Телефон за предварителна заявка 0899621228

Можете да посетите нашата фейсбук страница за да разгледате реални клипове от нашата работа


https://www.facebook.com/magicalcleaningfc/

или нашият уеб сайт за да видите пълен ценоразпис


https://magical-clean.com//


Magical Cleaning
В Bazar.BG от 25 май 2017
7 обяви на потребителя
гр. Варна, Гранд Мол Варна
Виж на картата
Видяно: 243 пъти
Още обяви в Bazar.BG
3 лв
гр. София
2,80 лв
2 лв
гр. София, Гоце Делчев
2 лв
Категории: Почистване на домове, Химическо чистене, Пране на килими, Пране на мека мебел и дивани, Други почистващи услуги
Тагове: професионално, професионално пране, професионално почистване василка, професионално почистване на домове, професионално почистване пловдив, професионално почистване рефлекс, професионално почистване рефлекс м, професионално почистване цени
гр. Варна, Гранд Мол Варна
 
Още подобни обяви от Гранд Мол Варна, гр. Варна
Обратно към обявата