16,84 лв 10 окт, 13:28 ч.

ЗАБАВНА ЧАША ЗА БИРА PAC MAN PINT GLASS

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
ref. №: 35860
Тази чаша за пиене Pac-Man е направена така че, да се превърне в цветен режим, след като усети студена течност в чашата. По подразбиране дизайнът на Pac-Man върху стъклото е бял, но след като една студена течност влезе в контакт с печата, тя се оцветява, като всички призраци се превръщат в нормални цветове на розово, оранжево, червено, синьо и др. , точките върху стъклото се превръщат в жълти, границите на играта стават сини и дори плодовете стават цветни.
След като студената течност изчезне или течността отвътре започне да се загрява, цветовете на стъклото ще започнат да избледняват до бяло, докато към студеното стъкло не се добави по-студена течност.

Перфектната идея за подарък за всеки маниак! Сменящата се с цвят Pac-Man стъклена чаша не е подходяща за съдомиялната машина или микровълновата печка, тъй като може да повреди сменящите се декори.

За поръчки на тел. 088-911-8888
Olele.bg
В Bazar.BG от 04 февруари 2013
1378 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 61 пъти
Още обяви в Bazar.BG
15 лв
с. Оризово, Стара Загора
18 лв
гр. Плевен, Широк център
16 лв
гр. Стара Загора
16 лв
гр. Разград, Център
15 лв
15 лв
гр. Стара Загора
15 лв
гр. Варна
16 лв
гр. София, Дружба 2
Категории: Кутии за храна, Прибори, Сервизи, Тигани, тенджери и тави, Форми, Чинии, Други аксесоари
Тагове: забавна, забавна чаша, забавна викторина, забавна викторина за деца, забавна история, забавна комедия, забавна математика 1 клас, забавна математика презентации
гр. София
 
Обратно към обявата