Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 11 мар, 13:08 ч.
Ученически несесер Derform Back UP MODEL A 13 - 065271
23,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Ученически несесер Derform Back UP MODEL A 13 – Сови

Просторен и функционален твърд ученически несесер за моливи, затворяне с двупосочен цип. Той се характеризира с много внимателна изработка и интересен дизайн. Несесера за моливи и химикали е изработен от здрав и водоустойчив материал.
В несесера са разположени разделения за химикали и моливи от едната страна, а широкото празно пространство от другата страна е идеално за поставяне на лепила, ножици и други ученически пособия. В средата е поставено допълнително още едно отделение, в което може да се поставят отново моливи и химикали, също така е налично към него и малък джоб с цип.
Вътре в отделението има вложка с джоб с цип и органайзер за аксесоари. Допълнителни ластици се намират от вътрешната страна на капака. Капакът е допълнително украсен със красив мотив с логото на марката, съчетано с цвета на несесера. Ученическия несесер е чудесно допълнение към други продукти от тази колекция .

Технически спецификации:

Височина: 5,5 cm

ширина: 23 cm

дълбочина: 9 cm

тегло: 150 g

материал: полиестер

почистете ръчно при 30 градуса

BackUp е нова марка младежки раници и аксесоари от известната и уважавана компания Derform, Какво отличава марката BackUp? Уникален дизайн, внимателна изработка и функционалност. Раници са предложение за момичета и момчета, които обменят съществуващата чанта за младежка раница. Поради размерите, и по-специално височината, раницата ще работи най-добре за началните училища с 2-4 клас. Марката BackUP се отличава с много добро качество на материалите, богат дизайн, интересни вътрешни организационни решения (напр. Организатори, слушалки, джобчета за лаптоп или таблет) и добре подготвени гърбове и скоби, за да направи раницата неоценим спътник в училище. и отвъд. Колекцията от раници е допълнена с калъфи за моливи, чанти за обувки, спортни чанти, портмонета и други .

Производител Derform
Може да се комбинира и с раница в същия десен.


PREMIUM
5544 рейтинг
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
https://www.marisa.bg
Чародейка - Юг
гр. Русе
Карта
Преглеждания: 264
Отмени
гр. Русе, Чародейка - Юг
 
Още подобни обяви от Чародейка - Юг, гр. Русе
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar