18 лв 08 ноем, 14:37 ч.

Сензорна лампа Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново

Предоставяме Ви този продукт с двугодишна гаранция за качество.

Интелигентно осветление, навсякъде, по всяко време: Качественото осветление изисква творчество и находчивост. Запознайте се с Mi Motion-Activated Night Light, създадена да бъде светлината на Вашите мечти. Освободете се от осветителните ключове и кажете "довиждане" на досадното им монтиране. Широкият обхват на лампата осветява и най-тъмните ъгли на помещението и Ви позволява да се наслаждавате на енергийно ефективна мека светлина.

Изключителна чувствителност, която следва всяко Ваше движение: Широка зона на наблюдение от 120° с обхват за откриване на 5-7 метра. Чрез използването на усъвършенстван светлинен сензор и инфрачервена технология за откриване на движение, тя автоматично се активира по време на нощните часове, така че дори и в тъмнината да улови всяко Ваше движение. Светлината автоматично изгасва 15 секунди след спиране на движението.

Енергийна ефективност, траеща 365 нощи: С включени 3 АА батерии вече не сте свързани с контактите. Лампата използва усъвършенстван, енергийно ефективен сензор, който изразходва едва 0.25 mW енергия в режим на готовност. Лампата има два режима на яркост. В режим с яркост 0.7 lm батерията би издръжала около 12 месеца, а в режим с яркост 3.8 lm - около 6 месеца.

Гъвкаво, безжично осветление, което можете да поставите навсякъде: Гърба на лампата е от удобно залепващо покритие, което позволява да бъде поставена навсякъде и да Ви освободи от неудобството на контактите. Независимо дали става въпрос за гардероб, шкафче, врата, стълбище или под леглото, тя може да бъде поставена където пожелаете.

Естествено, удобно осветление през нощта: Когато вкъщи има бебе, ясната видимост е от най-висок приоритет. Внезапното светване на обикновена лампа през нощта би могло да раздразни чувствителното все още развиващо се зрение на бебето. Mi Motion-Activated Night Light излъчва мека, топла светлина, без каквато и да било светкавица, осигурявайки допълнителна защита за чувствителните очи на Вашето бебе.

Взехме всеки детайл под внимание с цел да предоставим на семейството Ви най-доброто осветление!


SleepHouse.bg
В Bazar.BG от 17 февруари 2016
50 обяви на потребителя
гр. Русе, Център
Виж на картата
Видяно: 65 пъти
Още обяви в Bazar.BG
17 лв
гр. Сандански, Благоевград
17 лв
гр. Симитли, Благоевград
18 лв
гр. София, Изток
16 лв
15,99 лв
гр. Ихтиман, София област
17 лв
гр. Русе
Категории: Крушки, Лампи за баня, Лед осветление, Лампи за таван, Лампиони, Полилеи, Прожектори, Настолни лампи
Тагове: сензорна лампа
гр. Русе, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Русе
Обратно към обявата