По договаряне 08 авг, 18:18 ч.

Дървени струговани трупи - смърч, ела, бял и черен бор

Стругованият дървен материал, който WoodHouse ви предлага е с изключително високо. Диаметъра на стругованите трупи, които предлагаме е: 10 см., 12 см., 14 см., 16 см., 18 см., 20 см., 22 см. и по индивидуална заявка, повече информация може да откриете в уеб сайта на компанията:
www.woodhouse.bg
.


Произведени от подбрана дървесина, изработени с висока прецизност и без наличието на кори по тях. Това ги прави устойчиви на времето и атмосферните условия. Дървеният материал, който предлагаме е иглолистен - смърч, бял и черен бор и ела. Работим както на едро, така и на дребно.Също така предлагаме ламперия и дюшеме.

Изработваме индивидуални поръчки. Разполагаме и със собствен превоз за по-малки количества - до 2 кубични метра. Предлагаме както суров така и сух дървен материал.

При нужда от допълнителна информация не се колебайте да ни потърсите. Може да изпратите запитване с вашите изисквания като вид дървесина, размери, обработка и всичко друго, което Ви интересува, а ние ще се постараем възможно най-бързо да Ви отговорим и да удовлетворим изискванията Ви.

Ние от Wood House обичаме работата си и сме готови да надскочим очакванията ви! Вашето удовлетворение е най-голямото ни преследване!
Димитър
В Bazar.BG от 06 юли 2019
5 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 175 пъти
Още обяви в Bazar.BG
2 000 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
5 000 лв
Спешно!
гр. Сърница, Пазарджик
150 лв
0,50 лв
Категории: Шивашки услуги, Стъкларски услуги, Тапицерски услуги, Ключарски услуги, Стругарски услуги, Часовникар и часовникарски услуги, Обущар и обущарски услуги, Изработка на бижута и гривни
гр. София
 
Обратно към обявата