НЕАКТИВНА
обява
8 лв 29 юни, 19:36 ч.

Детска Библия за XXI век

Здраво книжно тяло със забележка по гръбчето, леко скъсано по ръбчетата.

Библия за цялата година с 365 библейски разказа, с много факти и исторически подробности
Стефани Джефс, Дерек Уилямс

Как да използвате тази Библия:
Библията се състои от множество разкази. Започва от Сътворението на света и завършва с пророчество за бъдещето.
Макар и героите на тези разкази да са живели много - много отдавна, и те като нас са имали семейства и са изпитвали чувства.
От Библията научаваме как Бог се отнася към света и човека, които е създал и как рождението, смъртта и Възкресението на Исус Христос са преобразили веднъж завинаги тези отношения.
Тази Библия е написана специално за децата от началото на XXI век.
Тя може да се чете по най-различни начини.

В Библията ще откриете още:
365 разказа - Погледнете съдържанието. Можете сами да решите дали да започнете от Исус или от перипетиите на апостол Павел. Прочетете за Мойсей, за напастите в Египет или как Самсон се е преборил с голи ръце с лъвовете. Можете да започнете и от самото начало - от разказа са Сътворението и за страховития потоп, от който земята е била спасена.
Справочни данни - До разказите в книгата е посочено къде в Библията можете да ги откриете, ако искате да узнаете повече подробности. Освен това ще намерите полезни сведения за местата, хората или времето, когато те са живели, има и картинки, обясняващи някои от фактите, на които се осланят разказите.
Теми - Ако искате да научите повече за духа и живота в библейско време, отворете страниците, посветени на специалните теми. Там ще разберете какво е ставало, когато някой се е раждал или е умирал, как са се хранели хората и къде са спели, какво са работели и в какво са вярвали.
Карти - На картите ще видите къде са ставали опасните събития. Погледнете колко дълги са били някои от пътешествията!
Показалци - Ако искате да прочетете за определен човек, например за Илия или Стефан, и не знаете къде да го намерите или пък сте решили да научите повече за колесниците, крокодилите, копията, корабите и войниците, достатъчно е да ги откриете в показалците в края на книгата. От тях ще разберете кой разказ да прочетете или на коя страница да отгърнете, за да намерите повече информация.
508


Още обяви в Bazar.BG
8 лв
гр. Варна, Изгрев
7 лв
8 лв
8 лв
гр. София, Люлин 5
7 лв
Категории: Художествена литература, Специализирана литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания и комикси, Българска литература, Езотерика, Други
Тагове: детска, детска библия, детска градина варна, детска градина игри, детска градина слънце, детска музика, детска песничка, samson, живота на исус христос, библейски, картинки карти, стефани, искате ли да видите исус, възкресението на исус христос
Обявата не е активна. Намери други обяви в Книги, канцеларски материали -> Детски книжки в гр. София
гр. София
 
Обратно към обявата