12 лв 16 окт, 10:30 ч.

Мезоролер/ Дермаролер

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Дермаролер с 540 игли е микроиглен ролер, който естествено повишава нивото на колаген и еластин в кожа. Той е ефективен за всички видове белези, особено при лечение на такива от акне, стрии и атрофични бели петна.Характеристики:

Плоска форма на иглите;
Материал на иглите: титании, дълготраен и издържлив за иглена терапия;
540 броя игли за по-ефективно и по-безболезнено третиране;
Структура на колелцето на ролера: отделни дискови колела, предпазват от падане на иглите, огъване или разхлабване;
Ергономична пластмасова дръжка с дизайн против хлъзгане, намалява риска от злополука с иглите и прави терапията безопасна и лесна;
Защитни капачета, които могат да предпазят ролера от повреда и замърсяване. Те са помощно средство и при стерилизация;
Минимален риск и безболезнен микроиглен ролер, може да се използва на всички области на лицето, шията, тялото и скалпа;
Без странични ефекти и с бързо възстановяване, без подуване и синини;
Можете да го ползвате самостоятелно по всяко време, когато Ви е удобно.
Въведение:

Предимствата на дермаролер могат да се усещат в продължение на години, доколкото това се отнася до анти-ейджинг ефекта. Освен повишаването на абсорбцията и ефикасността на козметични продукти против стареене, при продължителна употреба стимулацията на клетките води до по-бърз цикъл на обновяване на епидермиса и стимулира ново производство на колаген.

Технология:

Дермалните микроигли проникват в епидермиса и в дермиса на кожата. Иглите създават микро канали в кожата. Това дава възможност на козметичните продукти да проникват по-лесно, като значително повишават тяхната ефективност. Тези канали трябва да се затворят в рамките на един час. Механизмът на действие на дермаролер се основава на колагеновата индукционна терапия (CIT), лечение, което има за цел да възстанови младостта и гладкостта на кожата, като стимулира естественото производство на вещество, наречено колаген. Микроиглените валяци създават малки канали в дълбоките слоеве на кожата, които разграждат старите колагенови нишки и стимулират създаването на нови.Дизайн:

Форма на иглите:
При дермаролер с 540 игли формата на иглите е плоска.

Материал на иглите:
При избора на дерма ролер с татаниеви игли няма как да се раздразни кожата. Те са здрави, не ръждясват и са свръх остри, което не ги прави опасни или болезнени при извършване на процедурата, а просто прецизни.Дължина на иглите:
Дермаролерът с 540 игли има 10 вида дължина на иглите от 0.2 mm до 3.0 mm. Различните дължини са за различна употреба. При закупуване на дермаролер най-важно е определянето на правилната дължина на иглите.Структура на ролера:
Ролерът е съставен от отделни дискове с игли. Всеки метален диск съдържа 60 плоски игли, произведени с автоматично машинно отрязване. Структурата на ролера предпазва от падане на иглите, огъване или разхлабване.

Ергономична пластмасова дръжка:
Дръжката на дермаролера е направена от ергономична пластмаса, много удобна за работа. Точно зад валяка на дермаролера можете да поставите пръстите си, за да приложите лек натиск при движение на ролера по кожата. Дръжката е с дизайн против хлъзгане. Ергономична пластмасова дръжка с дизайн против хлъзгане, намалява риска от злополука с иглите и прави терапията безопасна и лесна.

Защитни капачета:
Защитни капачета, които могат да предпазят ролера от повреда и замърсяване. Те са помощно средство и при стерилизация.Как да използваме дермаролер?

Дермалолерите могат да се почистват старателно с изопропилов алкохол (минимум 70%) след всяка употреба, за да се предотврати инфекция. Стерилизирането на дермалолера в автоклав или използването на ултразвук не се препоръчва, защото иглите ще загубят остротата си.Области на приложение:

Терапия

Лице
Големи пори, белези от акне, подобряване на тонуса на кожата, текстурата и намаляване на пигментацията, като старчески петна, бръчки, увеличаване на приложението на продукти, приложени върху кожата.
Коса.
Боряна Божинова
24 рейтинг
В Bazar.BG от 17 февруари 2014
18 обяви на потребителя
гр. Хасково
Видяно: 66 пъти
Още обяви в Bazar.BG
10 лв
10 лв
гр. Каварна, Добрич
10 лв
гр. Харманли, Хасково
10 лв
10 лв
гр. Перник
10 лв
гр. Свиленград, Хасково
Категории: Декоративна козметика, Козметика за лице, Козметика за тяло, Продукти за коса, Продукти за маникюр, Мъжка козметика, Комплекти и лотове, Козметика за деца
Тагове: мезоролер, мезоролер дермаролер
гр. Хасково
 
Обратно към обявата