24,05 лв 07 авг, 16:06 ч.

Подвижен стелаж за обувки AMAZING SHOES RACK, до 30 чифта + ПОДАРЪК СТОЙКА

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново

ВКЛЮЧЕНА ДОСТАВКА КЪМ ЦЕНАТА

Подвижен Стелаж за 30 Чифта Обувки Shoes Rack, който е най-добрия помощник за съхраненнието и подреждането на обувки, за разлика от всички останали стелажи и шкафове за обувки е много лек и може бързо илесно да се смени неговото място.

Сглоби за 3 минути! - Лек като Перце!

Твърдиш ли, че в дома ти цари ред и на пръв поглед знаеш точно къде са всичките ти обувки?
Убеден ли си, че си подредил така, че всичките ти обувки са в изряден вид? Кимаш за съгласие?!...

Ние Не ти вярваме!

Просто защото, статистически погледнато, хората с маниакално чувство да държат всичко под контрол в дома си и с обсесивни наклонности в днешно време са доста по-малко от "нормалните" хора.
Точно тези нормални хора, към които се причислявам и аз, използваме всяко свободно кътче в дома си за да съберем всичките си чифтове чехли, сандали, боти...
Пред вратата ми е мини обувен магазин, в коридора ми се е случвало да се спъна... Да не говорим за това, че жената никога няма какво да обуе и винаги е от жизненоважно значение да има пет чифта обувки, разбира се напълно еднакви но в нейните очи са различни:)
Коридорът, килерът, спалнята, под леглото, над гардероба - Така като го описвам апартаментът ми изглежда мезонет:)

Започна ли да си мислиш къде точно са твоите обувки?
Ще проявиш ли интерес ако ти кажем, че това, което търсиш търси теб?
Подвижен Шкаф за 30 Чифта Обувки, който ни срази със своята лекота - можеш да го пренесеш с една ръка! Сглобява се за по-малко от 5 минути! Компактен размер в сгънато положение, не пречи, не заема много място и се побира във всеки автомобил при пренасяне! И тази мини опаковка от 51 см. се преобразява в супер стабилен шкаф от 1.40 см, който ще побере всичко! - от сандалите до ботушите! Със здрава пластмасова основа и метални тръби ( пръчки) този подвижен шкаф ще те изненада... Можеш да събереш дори повече обувки ако сложиш примерно сандалите си един върху друг! Хитро, нали:)


DMR SHOP
В Bazar.BG от 28 септември 2018
97 обяви на потребителя
гр. Русе
Видяно: 45 пъти
Още обяви в Bazar.BG
25 лв
гр. Русе, Здравец Изток
24,90 лв
25 лв
23 лв
гр. Стара Загора
25 лв
гр. Пазарджик, Център
25 лв
гр. София, Бояна
Категории: Пране, Сушилници, Бидони, Други
Тагове: подвижен, подвижен стелаж, подвижен възел, подвижен климатик за кола, подвижен параван, подвижен простир за тераса
гр. Русе
 
Обратно към обявата