12 лв 11 окт, 09:43 ч.

Маска за очи с охлаждащ гел Beauty Relaxing mask

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Поглезете себе си и се насладете на неповторимото усещане на релаксиращата маска с охлаждащ гел Beauty relaxing mask!
Облекчава подпухналостта на очите! Подобрява блясъка на кожата!
Начин на употреба:
Студена маска - поставете релаксиращата маска в хладилника поне за 1 час преди употреба. Не поставяйте маската във фризера, понеже може да се повреди. Проверявайте температурата върху вътрешната част на китката преди употреба.
Топла маска - Потопете в гореща /не вряла/ вода поне за 5 минути. Не затопляйте прекалено маската, тъй като това може да предизвика изгаряне на кожата. Проверявайте температурата върху вътрешната част на китката преди употреба. Препоръчваме ви да поставите тънък плат между релаксиращата маска и кожата.
Почистване: Измивайте на ръка с мек сапун и вода.
ВНИМАНИЕ: Това не е лекарствен продукт! Хората с диабет, болести на кръвоносната система, инфекции, кожни заболявания, очни травми и др. трябва да потърсят медицинска помощ преди употреба. Да не се прилага върху рани или инфекции без предварително разрешение от лекар. Не използвайте маската ако се пробие или повреди. Само за външна употреба. Това не е играчка. Пазете далеч от деца.
ЦВЯТ РОЗОВ
OPP.BG
В Bazar.BG от 25 юли 2018
641 обяви на потребителя
гр. Стара Загора
Видяно: 24 пъти
Още обяви в Bazar.BG
10 лв
гр. Харманли, Хасково
10 лв
10 лв
гр. Перник
10 лв
гр. Свиленград, Хасково
10,99 лв
гр. Бургас
10,99 лв
Категории: Декоративна козметика, Козметика за лице, Козметика за тяло, Продукти за коса, Продукти за маникюр, Мъжка козметика, Комплекти и лотове, Козметика за деца
Тагове: маска, маска за очи, кожена маска за очи, маска анализ, маска за лице против пъпки, маска за лице с мед, маска за очи за спане, маска за очи за сън, маска за очи за торбички, маска за очи лео
гр. Стара Загора
 
Обратно към обявата