По договаряне 27 авг, 22:44 ч.

Кърти,чисти,извозва НИСКИ ЦЕНИ

Предлагаме пълен набор от къртачни услуги в София и региона – справяме се с всякакви видове материали и конструкции изискващи професионален подход в къртачните услуги, знания и умения на топ цени: цялостно разрушаване на сгради или къртене на отделни стени и прегради, къртене на тухли, къртене на бетон, къртене на итонг, къртене на панелни стени, къртене на метални конструкции, къртене на парапети, къртене на стълби и къртене на оградни решетки. Къртене на стени и мазилки, къртене на подови настилки – къртене на мозайка, къртене на теракота, къртене на фаянс, къртене на прегради от гипсокартон, къртене на пенобетон, къртене на кухня, къртене на баня или къртене на коридори, къртене на дворна зидария и др.
Цената винаги има значение, знаем това и при нас ще намерите най-подходящите за Вашия бюджет цени за кърти чисти извозва София. Промоционални пакетни услуги за кърти чисти извозва,услуги по договаряне при големи по обем поръчки.
Качеството е гарантирано, професионализмът е на високо ниво, срокът за изпълнение възможно най-кратък, цените – точно като за вас!
Кърти чисти извозва е услугата за едно добро начало на Вашия ремонт, преустройство или строеж.
Къртачи Петров
В Bazar.BG от 23 август 2016
17 обяви на потребителя
гр. София, Надежда 1
Виж на картата
Видяно: 38 пъти
Още обяви в Bazar.BG
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. София, Хаджи Димитър
Не е указана
гр. София, Център
Не е указана
гр. София, Сухата река
Не е указана
Не е указана
гр. Добрич, Добротица - Варненска
Категории: Електро услуги, Ремонти на покриви, Ремонти на баня, Ремонти на апартаменти, Ремонти на къщи, Други ремонти, Монтажи, ВиК услуги, Услуги с автокран, Бояджийски услуги, Тенекеджийски услуги
гр. София, Надежда 1
 
Още подобни обяви от Надежда 1, гр. София
Обратно към обявата