119 лв 21 септ, 23:16 ч.

СРЕБЪРЕН ПРЪСТЕН С ПЕТАЛИТ(БРАЗИЛИЯ)

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
ВидСребърни
УНИКАЛЕН СРЕБЪРЕН ПРЪСТЕН С ПЕТАЛИТ (БРАЗИЛИЯ). ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО НА КАМЪКА- VVS. РАЗМЕР НА КАМЪКА- 16х12 мм. РАЗМЕР НА ПРЪСТЕНА-54 ПО БГ СТАНДАРТ. ПРЪСТЕНА Е СРЕБЪРЕН И Е РЪЧНА ИЗРАБОТКА С ПРОБА НА СРЕБРОТО 950. ПЕТАЛИТ Петалитът е литиево-алуминиев силикат, който принадлежи към силикатния клас минерали. Неговата кристална решетка е моноклинична. Той кристализира относително рядко и най-често се среща като големи, разглобяеми маси.
Неговият цвят може да бъде бял, безцветен, сив, розов или жълт.
. Петалитите формират в гранит пегматити и често се свързват с други литиеви минерали като Амблигонит, Кунцит, сподумен и лепидолит. Петалит се среща в Австралия, Бразилия, Швеция, Намибия и Афганистан.
Носена върху тялото, петалитът непрекъснато активизира и активизира всички енергийни центрове на тялото. Петалит, поставени в една стая, ще дадат енергия и ще разсеят електромагнитната енергия.
ПЕТАЛИТ И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ
Петалитът може да се използва за ADD, ADHD, прекомерна тревога или стрес, както и други случаи на свръхактивен ум. Той е полезен при регулиране на кръвното налягане и противодействие на тревожните атаки.
Петалитът подпомага заздравяването на ендокринната система. Той е полезен при лечението на СПИН и рак. Петалитът е от полза за клетките, очите, белите дробове, мускулните спазми. и червата.
Петалит ви подкрепя, когато химикалите в мозъка ви не са ударили и вие преживявате маниачен период. С този камък в ръка задайте намерението да балансирате физиологията на мозъка си.
То е особено полезно за изцеление на семейството и семейството, защото достига до времето, преди всичко да се обърка.
Петалитът успокоява и изцелява емоционалното тяло. Той е отличен за лечение на всички видове емоционална травма, но е особено ценен за преодоляване на злоупотреби / модели на жертви. Това е идеален защитен камък за деца, които преодоляват злоупотребите или имат трудности при поддържането на центровете си в лицето на тормоза. Петалит носят честота на спокойно самоприемане и самолюбие. Успокояващите му качества могат да се отдадат на съдържанието на литий. Литийът позволява успокояване и балансиране на травматизираните емоции и енергии.
Със своето настроение, подкрепящо съдържанието на литий, петалитът помага да се балансират емоциите, като се поддържат промени в настроението, особено в романтичните отношения. Нека този камък ви напомня да поканите и да се обърнете към ангелската помощ, за да се чувствате сигурни и сигурни.
. То помага на онези, които могат да се хванат в това, което се случва около тях, което им позволява да се съсредоточат върху задачата.
Той също е камък на проявлението, който помага да се донесе до физическата реалност възвишените видения, които човек намира като едно пътуване до висшите светове.
Петалитът ви помага да поддържате балансирано състояние на умственото съзнание. Използвайте този камък, за да мислите ясно и да запазите перспективата си върху реалността. Този камък улеснява създаването на спокойствие. Той успокоява хората с хиперактивност, когато се държи с целенасочено намерение.
Този камък е мощен защитник срещу лоша енергия, отрицателни вибрации, дори вуду и черна магия. Когато се използва в медитацията , то носи спокойствие и тишина.
Петалитът е прекрасен медитационен инструмент, подпомагащ лесния преход от съзнанието на егото към центрираното съзнание.. Той подпомага откриването на чакрите на третото око и короната и може да стимулира по-високи възприятия.
Петалитът е активатор на висшия ум. Той има мека, балансирана енергия, която може лесно и бързо да се вдигне в по-високи сфери на осведоменост по време на медитация или да помогне на човек да поддържа по-високо ниво на осъзнаване по време на ежедневните дейности.
Петалит ви помагат да подравните главата си със сърцето си, докато се учите да балансирате емоциите си. Когато комуникацията не се чувства толкова силна, използвайте този камък, за да активирате отново връзката си с ангелското царство. Той стимулира връзката с висшето съзнание и улеснява общуването от възнесените господари и други духовни водачи. С този камък в ръка слушайте посланията от ангели със сърцето си.Петалитът понякога се нарича "Ангелски камък", защото подобрява ангелската връзка. То отваря космическото съзнание, помага в духовното пречистване.

juve74
В Bazar.BG от 14 август 2015
129 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 44 пъти
Още обяви в Bazar.BG
130 лв
120 лв
125 лв
гр. София, Младост 1
129 лв
123 лв
120 лв
118 лв
121 лв
121 лв
112 лв
128 лв
Категории: Обеци, Гривни, Колиета, медальони, синджири, Бижутерийни комплекти, Други
Тагове: сребърен пръстен, сребърен пръстен с диамант, сребърен пръстен с изумруд, сребърен пръстен с камък, сребърен пръстен с топчета, сребърен пръстен с тюркоаз, сребърен пръстен със сапфир, сребърен пръстен цена
гр. София
 
Обратно към обявата