7,99 лв вчера, 17:47 ч.

Най-добра цена филтри Brita Maxtra +, Брита Макстра ПЛЮС и кана Marella

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново
Най-добра цена на пазара. Без лично предаване.
- 3бр. филтри - 24лв, 6бр. - 48лв
Доставка на следващия работен ден (за поръчки до 17ч) по Еконт или Спиди според вашето предпочитание и удобство! С наложен платеж, опция преглед и отстъпка от цената за доставка.
- 39лв нови, неразопаковани сини кани РАЗМЕР XL Brita Marella 3.5l с електронен индикатор/брита метър и включен безплатен филтър! За по-голямо количество филтрирана вода.
Оригинални филтри Brita Макстра ПЛЮС, подходящи за ВСИЧКИ нови и стари модели кани Брита, както и за други кани като Аквафор. НЕРАЗОПАКОВАНИ кутии. Най-добро качество филтри, с най-голяма дълготрайност на пречистването на вода.
Новият филтър Brita Макстра ПЛЮС е с подобрени абсорбиращи качества - екологичният, икономичен и удобен начин да се насладите на по-чиста и по-свежа питейна вода.
- с иновативната Макстра+ MicroFlow Технология успешно намалява субстанциите като хлор и хлорни съединения, органични замърсявания и котлен камък, които влошават вкуса и аромата на питейната вода. След филтрация с него се наслаждавате на вода с подобрени качества, а чаят и кафето, приготвени с нея са по-ароматни и вкусни.
- абсорбира метали като олово и мед, които могат да се отделят в остарялата тръбопроводна мрежа.
- всеки филтърен патрон филтрира 150 л вода. За максимални резултати BRITA GmbH препоръчва да се подменя на всеки 4 седмици.
Филтрите на Brita нямат срок на годност ако са съхранявани в оригиналната си опаковка, но се препоръчва да се използват в рамките на 5 години от датата на производство върху опаковката.

Тодорова
В Bazar.BG от 05 април 2019
5 обяви на потребителя
гр. София
Видяно: 621 пъти
Още обяви в Bazar.BG
8 лв
гр. София, Полигона
7 лв
7,99 лв
гр. София, Младост 1
8 лв
гр. София, Център
Категории: Кутии за храна, Прибори, Сервизи, Тигани, тенджери и тави, Форми, Чинии, Чаши
гр. София
 
Обратно към обявата