39,90 лв 28 окт, 10:28 ч.

Уред Срещу Насекоми и Гризачи - WEXO ПЕСТ РЕДЖЕКТ - 2 БР

ДВА БРОЯ !!! НОВ МОДЕЛ 2019 WEXO ултразвуков репелент против насекоми и гризачи. Ефикасен репелент, който създава защитна бариера срещу вредители, за да запази дома ви свободен от насекоми като комари, мухи, хлебарки, дървеници, оси или дори от плъхове и мишки, благодарение на емисиите от електрически вълни, които създава. Те са напълно безопасни за хората, домашните любимци и околната среда, но са безпощадни към: мишки, плъхове, съсели, мравки, хлебарки, комари, мухи, кърлежи, бълхи и др.

1. НОВА ТЕХНОЛОГИЯ 2019 С ПОДОБРЕН ДВОЕН УЛТРАЗВУКОВ МИКРОЧИП:
WEXO Пест Репелент притежава подобрен двоен микрочип, който произвежда ултразвукови вълни, които изключително много влияят на слуховата и нервната система на мишки, плъхове насекоми и др. и ги карат да напуснат дома ви напълно само няколко следмици след употреба. Това устройство е ефективно срещу мишки, плъхове, комари, мравки, хлебарки, паяци, гризачи и др. насекоми.

2. ЕКОЛОГИЧЕН И НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН ЗА ХОРАТА И ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ:
WEXO Пест Реджект икономичен и безопасен продукт както за вас, така и за вашите деца и домашни любимци. Абсолютно безопасен за околната среда! Не ви е нужно да използвате отрови, опасни химикали или капани за мишки. Уредът непрекъснато произвежда ултразвукови вълни, които отблъскват гризачите и насекомите вместо да ги убиват. Нашият подукт е 100% безопасен за вашето семейство, деца, домашни любимци и околната среда.
БЕЛЕЖКА: не използвайте WEXO Пест Репелър, ако имате домашни любимци зайци или гризачи, например хамстери, защото може да им причините дискомфорт. Устройството не оказва влияние върху други видове домашни любимци

3. НЕВЕРОЯТНО ВЪТРЕШНО ПОКРИТИЕ:
Всеки един пест репелър е ефективен за площ до 110кв.м. Може да се използва в кухни, всекидневни, бани, офиси, складове, хотели, гаражи и много често е използван в болници, ресторанти, магазини и хипермаркети. Едно устройство WEXO Пест Репелър е достатъчен за една стая. Може да се използват няколко устройства за по-големи помещения или при видимо голяма инвазия от насекоми и гризачи.

4. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА ПРОДУКТ:
Трябва само да го включите в електрическата мрежа на разстояние 25см. - 45.см. от пода за мишки и гризачи и на 80см. - 100см. за комари и насекоми. Устройството трябва да бъде вертикално разположен спрямо пода. След като го включите в контакта, натиснете копчето в позиция ON и ще разпознаете, че уредър работи по синята LED светлина. Няма да чуете никакъв шум или звук от него! Моля, имайте предвид при свързването на продукта, че ултразвуковите вълни не преминават през стени, плътни завеси, мебели и други твърди и плътни повърхности. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по ефективно.

Как работи продуктът?
WEXO Пест Реджект излъчва ултразвукови вълни чрез подобрена технология на двойния микрочип на честота между 25-84KHz, карайки вредителите да се чувстват изключително дискомфортно. Влияейки директно на тяхната централна нервна система, те отблъскват вредителите, вместо да ги убиват.

Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел.мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уреда защитава от вредители денонощно 24/7 не се нуждае от батерии и консумативи.

През първата седмица е нормално насекомите да бъдат по-активни и да излезнат от скритите си места. Това е така, защото те усещат дискомфорт и се опитват да избягат.

През втората седмица нервната система на вредителите е тежко увредена.

През третата и четвъртата вредителите са далеч от домът ви.

Не използвайте допълнителни отрови и химически препарати докато използвате това устройство. Подобни препарати могат да привлекат вниманието на насекомите, докато WEXO Пест Реджект ги кара да напуснат. Отрови и други подобни вещества имат напълно противоположен ефект на този на WEXO Пест Реджект.

Не забравяйте, че има много упорити хлебарки, за които може би ще е необходимо по-дълго време, за да бъдат прогонени от дома ви.

Фабрични Спецификации:
- Захранване AC 90-250V
- Консумирана мощност: 7W
- Нискочестотни вълни: 25 - 84KHz
- Ефективна площ: до 110кв.м. за едно устройство
- Употерба: Вътрешна
- Уредът работи при при температурни условия от 0°C до 45°C
- Гаранция 2 години срещу производствен дефект.

Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис- денонощно 24/7.

Гаранция 2 години срещу производствен дефект.
WeXo
В Bazar.BG от 14 юни 2013
10 обяви на потребителя
гр. Хасково
Видяно: 19 пъти
Още обяви в Bazar.BG
40 лв
гр. Русе, Дружба 3
40 лв
35 лв
Категории: Почистване на домове, Почистване на офиси, Почистване на входове, Химическо чистене, Пране на килими, Пране на мека мебел и дивани, Коминочистачи, Пране на мокети
Тагове: уред срещу
гр. Хасково
 
Обратно към обявата