60 лв днес, 13:19 ч.

Откриване на течове с термокамера в Пловдив

Откриване на течове в бани, открити тераси, покриви на сгради и вик инсталации и други с фиксирана цена за откриването на теча. Работим с висок клас професионална термокамера FLIR и RWS влагомери TRAMEX. Притежаваме Сертификат за завършен курс по ТЕРМОГРАФИЯ 2 ниво и издаваме всички необходими документи за извършената работа. От нас Вие получавате професионално отношение, качество на работа, гаранция и достъпни цени. Спестете пари от ремонт и излишно къртене, защото термографският метод е безконтактен и не нарушава цялостта на инспектираният обект.
Разгледайте сайта ни:
www.Hidera.net

Термокамерата е един от най ефективните методи за откриване на проблемни области правейки видима топлината която се излъчват от обектите.Температурната разлика между влажна и суха зона е много малка и тя може да се види само чрез прецизна и професионална термокамера с висока резолюция и термочуствителност под 0.05 градуса. Термографията на жилищни сгради е изключително точен начин за профилактика и диагностика на всякакви проблеми в тях.С термокамера наблюдават влага,вода или топлинни загуби.

Откриване на течове в бани

Отриване на течове между съседи

Откриване на течове от обратни води / канализация

Откриване на течове от подово отопление

Откриване на течове от открити тераси

Откриване на течове от плоски покриви & покривни пространства

Откриване на течове от фуги – баня и тераса

Откриване на течове от водопровод

. За повече информация може да разгледате сайта ни:

www.hidera.net

Ако имате проблеми с влага или течове,топлинни загуби не се колебайте, а се обадете. Ние работим на ненормирано работно време.
Хидера ЕООД
В Bazar.BG от 01 април 2020
1 обява на потребителя
гр. Пловдив, Кючук Париж
Виж на картата
Видяно: 841 пъти
Още обяви в Bazar.BG
65 лв
гр. Пазарджик, Промишлена зона
60 лв
гр. София, Левски В
60 лв
60 лв
с. Сатовча, Благоевград
60 лв
гр. Ямбол
60 лв
60 лв
60 лв
гр. Варна
Категории: Електро услуги, Ремонти на покриви, Ремонти на баня, Ремонти на апартаменти, Ремонти на къщи, Други ремонти, Монтажи, Услуги с автокран, Бояджийски услуги, Тенекеджийски услуги, Кърти, чисти, извозва
Тагове: откриване, откриване на течове, откриване на ам тракия, откриване на дунав мост 2, откриване на ловен сезон 2013, откриване на магистрала тракия, откриване на предмети, откриване на разлики, откриване на риболова 2013, откриване на течове бургас
гр. Пловдив, Кючук Париж
 
Още подобни обяви от Кючук Париж, гр. Пловдив
Обратно към обявата