Зареждане...
120 лв 03 септ, 20:39 ч.

Бактерицидна гермицидна ултравиолетова УВ UV, кварцова лампа

Доставка За сметка на продавача
Състояние Ново
ВидДруги
Бактерицидните лампи излъчват лъчи с дължина на вълната 253,7 nm. Гермицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху протоплазмата и ензимите на бактерии, вируси и други примитивни организми /мигновено се унищожават както вегетативните, така и споровите форми.
Предназначение:
Използват се за дезинфекция на въздух, вода, повърхности и помещения в болници, лаборатории, клинични и болнични помещения и кабинети, детски заведения,
стоматологични кабинети, операционни, битови сгради, всички предприятия от хранително вкусовата промишленост, автомобили и всякакви МПС. Намират приложение и за обработка на хранителни продукти, опаковъчни материали, като елемент към климатични системи, пчеларството.
Излъчвател: Оригинален, висококачествен, марка Осрам или Филипс, 15Вт, специален огледален рефлектор увеличава ефективността почти два пъти.
Лампата е подходяща, както за мобилно ползване, така и за монтаж на стена или таван. Ефективна дезинфекция на помещение с площ 15-20 кв.м.
Доставка: изпращане по куриер с преглед и тест, след капариране за обезпечаване на транспорта 15 лв.. Лично предаване за София и Велико Търново.

Стефанова
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г. 2012
4 обяви на потребителя
гр. София, Младост 3
Виж на картата
Видяно: 581 пъти
Още обяви в Bazar.BG
130 лв
гр. Пазарджик, Моста на Лютата
110 лв
гр. Ихтиман, София област
Категории: Уреди за диагностика, Стоматология, Лаборатория, Медицински консумативи, Инвалидни колички и помощни средства
Тагове: бактерицидна, бактерицидна лампа
гр. София, Младост 3
 
Още подобни обяви от Младост 3, гр. София
Обратно към обявата