120 лв 27 май, 15:53 ч.

Къща за гости Ангелови

Дестинация Почивки на Северното Черноморие
Есктри Подходящо за домашни любимци
Здравейте, гости на къща Ангелови!
Ние сме четиричленно семейство с два имота в село Българево, гр. Каварна. Единият имот отдаваме под наем, а другият обитаваме. Опитали сме се да реставрираме имота и да запазим духа на къщата от едно време.
Къщата е просторна с три спални за шестима възрастни и две допълнителни детски походни легла, е чудесно решение за спокойна, семейна лятна почивка, далеч от пренаселените курортни села и градчета. Къщата е оградена с висока ограда зад, която се намира градина опасана с райграс и кипариси, а в задния двор отглеждаме селкостопанска продукция. Стопанката на къщата е Герда, женски дратхаар, която заедно с дъщеря си Кукла обичат много гости с които да си играят. А ако смятате, че нахалстват или каквато и да е причина спокойно ще си ги приберем :).
Навесът, наречен "барбекюто", спокойно може да приюти една скромна сватба от 20-25 души, които могат да бъдат нагостени с агънце приготвено в камината. В допълнение на по-запалените спортисти, къщата предлага и скромен летен фитнес. Ако имате някакви допълнителни въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас.
Бъдете здрави и заповядайте при нас!
Ilia Anastasov Angelov
В Bazar.BG от 27 май 2020
1 обява на потребителя
с. Българево, Добрич
Виж на картата
Видяно: 67 пъти
Още обяви в Bazar.BG
130 лв
110 лв
с. Топола, Добрич
120 лв
гр. Поморие, Бургас
110 лв
гр. Несебър, Бургас
120 лв
гр. Черноморец, Бургас
120 лв
гр. Созопол, Бургас
120 лв
с. Българево, Добрич
130 лв
Южно Черноморие, Бургас
Категории: На зимен курорт, Почивки на язовир, Почивки на планина, Селски туризъм и култура
Тагове: къща, къща за гости, къща в софия, къща за гости априлци, къща за гости балкан, къща за гости велико търново, къща за гости елена, къща за гости рибарица, къща за гости с басейн, къща за гости троян
с. Българево, Добрич
 
Обратно към обявата