52 лв 08 авг, 21:07 ч.

Конектор за водоструйка Миене под налягане за водоструйка ,

Състояние Ново
Тип мпс Автомобили и джипове
Aксесоар Други
Миене под налягане за водоструйка , Конектор за водоструйка
Проектиран с въртящ се съединител: Нашата пръчка за подмяна на миеща машина под налягане е проектирана с бързо свързващ се шарнирен разклонител. Горната част е 1/4-инчов щепсел за бързо свързване пасва на повечето накрайници на дюзите, лесен за инсталиране и използване.
Универсална съвместимост: 1/4-инчов женски контакт за бързо свързване към части за шайби под налягане, пасва на шайби за налягане на повечето марки с 1/4-инчов конектор (към спусъка). Лесен за свързване и изключване на пистолет за миене под налягане и други.
180 градуса с 5 ъгъла на въртене: 5 ъгъла на въртене Свързващ въртящ се съединител: 90 градуса вляво, 45 градуса наляво, 90 градуса, 45 градуса вдясно, 90 градуса вдясно. Регулирайте ъглите, за да достигнете до трудно натискащите се области за контакт, като дъното на колата, джантите на колата, мъртвите зони на вашия покрив, ъглите, улука и така нататък.
Широко приложение: 16-инчов колан за миещо налягане с бързо свързващ се шарнирен разклонител е най-добрата комбинация към вашата машина за миене под налягане. Също така се предлага с 5 накрайника на дюзата за шайба под налягане. Задоволявайте нуждите си в различни ситуации, като например поливане на цветя и растения, миене на автомобили и т.н. Това прави измиването на колата, тротоара, градината и още по-голямо количество!
Замяна / удължител на уреда за миене под налягане осигурява допълнителна дължина, за да я направи по-полезна. Силни, издръжливи, за да осигурят дълъг експлоатационен живот. Домове с 5 различни съвета за пулверизатор - червен 0 °, жълт 15 °, зелен 25 °, бял 40 °, черен 65 °.
Максимално работно налягане: 5000 PSI
Макс.температура: 60 ℃ / 140 ℉
Цвят: многоцветен
Размер: приблизително.40см
Материал на пръчица: месинг и неръждаема стомана
Материал на дюзите: месинг и неръждаема стомана и пластмаса
Съдържание на пакета:
1 * удължителни пръти (с конектори)
5 * дюзи
Само горното съдържание на пакета, други продукти не са включени.
ЦЕНА : 52.00 ЛЕВА

monto shop
500 рейтинг
В Bazar.BG от 10 април 2018г. 2018
Отговаря бързо
Доставя с % отстъпка
101 обяви на потребителя
гр. София, Гео Милев
Виж на картата
Видяно: 30 пъти
Още обяви в Bazar.BG
50 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
55 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
50 лв
гр. София
50 лв
гр. Добрич
50 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
55 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
50 лв
гр. Варна
50 лв
гр. Стара Загора
50 лв
49,99 лв
Категории: Автомобили и джипове, Бусове и автобуси, Камиони, Специализирана техника, Мотоциклети и мототехника, Каравани и кемпери, Воден транспорт, Ремаркета, Резервни Части, Гуми и джанти, Авто услуги
Тагове: конектор, конектор за авторадио, конектор за коаксиален кабел, конектор за телефон, конектор hdmi, конектор rp-sma, конектор usb, конектор usb a/ж-mini usb a/м
гр. София, Гео Милев
 
Още подобни обяви от Гео Милев, гр. София
Обратно към обявата