Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 05 мар, 09:49 ч.
0745 Писалка за избелване на зъби
10 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на 0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Мечтаете за прекрасна и бяла усмивка? Превърнете мечтата си в реалност с Teeth Whitening Pen – писалка за избелване на зъби . Писалката е напълно безвредна и няма да увреди емайла ви нито евентуални пломби или кариеси. Тайната за добрите резултати се крие в основната съставка на Teeth Whitening Pen – водородния пероксид, който е безопасен за вашите зъби. Резултатите са удивителни, а бюджета ви ще се възстанови бързо. Отстранете зъбната плака и всички причини за пожълтяване на зъбите.Начин на употреба:Зъбите се измиват и почистват с конецОтстранява се капачката на писалката и се завъртва основата ѝ (като червило), за да излезе малко количество от избелващия гел за нанасянеЧрез усмивка се опитайте устните да не докосват зъбитеТънък слой от гела се нанася върху предната част на зъбите чрез кръгообразни или хоризонтални движенияУстните се задържат широко отворени около 30 сек. за засъхване на гелаПрепоръки:Избелването се прави два пъти дневно за да се получи сияещо бяла усмивка. За по-добри резултати не изплаквайте, не се хранете и не поемайте течности до 20 мин. след избелването.Гелът е предназначен единствено за козметична употреба. Не се поглъща и се избягва контакт с очите. Съхранява се на тъмно и хладно място до 2 г. Писалката съдържа около 30 дози.Гелът е напълно безопасен. Избелването не уврежда емайла на зъбите, нито пломбите и кариесите. Основната съставка на избелващия гел е водороден пероксид, който се използва над 100 г. за безопасно избелване на зъби.Избелването не се препоръчва по време на кърмене, бременност, лечение с фасети, или при наличие на коронки или зъбни мостове. При дискомфорт или раздразнение избелването се прекратява.Тееth Whitening pen се препоръчва за възрастни и деца над 14 год.Не се препоръчва по време на кърмене, бременност, лечение с фасети или при наличие на корони или мостове.
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:21 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 467
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar