Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 01 май, 07:28 ч.
3191 Прахоуловител за маникюр 40W с филтър
42 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Гел лакове
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Цвят ; Бял ; Розов ; Златист

Прахоуловител за маникюр с мощност 40W и филтри включени в комплекта
Този уред е компактен, достъпен и ефективен въздушен филтър за прахта която се получава при пилене на естествени и изкуствени нокти. А всички работещи в тази сфера знаят, че такава се образува в големи количества. Предназначен е специално за прахта на ноктите. За съжаление малко салони са оборудвани с прахоуловител, тъй като повечето го смятат за излишен разход, но това съвсем не е така. Дали здравето ни струва колкото цената на този уред, всеки преценява сам за себе си, но не бихме ви съветвали да рискувате! Благодарение на него над 95% от прахта която се образува при пилене на ноктите се улавя и се отвежда в торбичката, а не попада по масата и в зоната за дишане на клиента и маникюриста. Излишно е да обясняваме какво би могло да се получи при попадане на частиците от гел или акрил в белия дроб и до какви усложнения може да доведе това, макар че за клиента това не би било толкова опасно, тъй като той не се подлага на постояно дишане на прахта, като маникюриста.

Той е достатъчно компактен, за да бъде използван в ограниченото пространство на маникюриста, така че да осигурява известна степен на защита, както на маникюриста така и на клиента му. Всеки, който е ползвал такъв уред знае каква прекрасна работа върши той, като тегли прахта надолу далеч от зоната на дишане и осигурява по-чист въздух в помещението в което работим.

Прахоуловителят се поставя директно върху масата за маникюр, за да дърпа прахта, преди тя да има шанс да се разпръсне във въздуха. Мощният вентилатор на уреда улавя прахта веднага след като тя се генерира, като го държи далеч от лицето ви и зоната на дишане. В комплекта има три торби които могат да се перат и да се подменят за да се ползват повторно, така че да не се налага да купувате нови.
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 434
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar