Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 21 мар, 16:56 ч.
Продава ПАРЦЕЛ, с. Драговищица, област София област
42 000 € (66 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Парцели в с. Драговищица

Квадратура: 638 кв. м.
Регулация: Да
Описание
Агенция ДОМЕА предлага чудесен имот в село Драговищица в непосредствена близост до София, едва на 15 минути от метростанция. Представлява равен терен, без денивелация, с две лица към улици и целогодишен достъп по асфалтиран път. Имотът е в регулация, с масивна ограда тип 'дувар', в съседство с други имоти/къщи, обитавани от разбрани съседи. Намира се до спирка на обществения транспорт и има удобна връзка към града - автобус плюс метро или личен автомобил.

Има възможност за газифициране на бъдещите постройки в парцела.

Селото е живо, с магазини, детска градина, училище, читалище, детски площадки, заведения. Предпочитано място заради редовния транспорт и близост до София. Чудесна природа, чист въздух и възможност за излети и разходки в района.

Имотът дава възможност за съчетаване на жилищна и търговска площ в едно, поради добрата локация и излаза на основна улица.
Парцелът се състои от два имота (537 кв. м. + 101 кв. м.), които при желание и нужда биха могли да бъдат ползвани според досегашното им предназначение - жилищен терен във вътрешната част и площ за бизнес (магазин, услуги и пр.) към улицата. Парцелите се продават заедно.
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен 21 март в 21:05 ч.
с. Драговищица
София област
Карта
Преглеждания: 952
Отмени
с. Драговищица, София област
 
Обратно към обявата