Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 05 мар, 09:50 ч.
0435 Комплект за професионални прически
14 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Десетки професионални прически в собствения ви дом с Hairagami kit

Ако Ви е омръзнало да носите всеки ден косата си в една и съща форма, ако прическите не са Вашата сила и не се справяте лесно, или просто нямате време за това – не се отчайвайте! Ето я светлината в тунела! Името на този супер комбиниран комплект за прически HAIRAGAMI KIT може би Ви напомня за едно древно японско изкуство?

Точно така, аналогично на Оригамите, с този артикул можете да правите различни форми, но не от хартия, а от косата си. Ще имате различна прическа всеки ден и то само за няколко минути!

Hairagami е уникален комплект, с който можете да направите професионална прическа у дома за секунди. Благодарение на различните аксесоари включени в комплекта създавате десетки прически за неустоима визия и елегантност.

С този комплект можете да имате абсолютно различна визия всеки ден! В кутията ще получите и DVD диск и карти с инструкции за прически, готови за под 10мин. Можете да направите конската опашка супер елегантна или стегнатия кок да изглежда небрежно хванат. Разполагате с пълен набор инструменти и пособия за всякакви прически.

Вече няма да се налага да отложите работата си, за да отидете на фризьор за важно събитие, или пък да се притеснявате дали ще можете да си запишете час в последния момент. Дали отивате на работа, на романтична среща или вечеря с приятелки – прическата Ви ще бъде винаги на ниво и подходяща за случая!

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА:

Hairagami за опашки и кокове

2 броя Monkey Bands за лесни и бързи прически

2 броя Spring Rings спирали за по-сложни форми

Braid Le Loom приспособление за френски плитки

Hair Yoga приспособление за оформяне на косата

Part Pizazz приспособление за разделяне на косата

Карти и диск с инструкции и идеи.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 07:25 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 599
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar