Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 08 мар, 14:30 ч.
Продава ПАРЦЕЛ, с. Горна Василица, област София област
7 000 € (8 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Парцели в с. Горна Василица

Квадратура: 857 кв. м.
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да
Описание
УПИ от 857 кв.м. с уредени сметки по регулация в село Горна Василица, община Костенец, област Софийска. Правилна правоъгълна форма, югоизточно изложение. Лице на черен селски път 20 л.м., дълбочина 44 л.м., ограден от две страни по протежение на имота. На 300 метра от центъра на селото и асфалтов път. Ток и питеен водопровод с чиста рилска вода на лицето. Целодневно слънцегреене, изключително чист въздух, тишина и спокойствие за пълен релакс. Идеален за построяване на закътана вила, включително и за постоянно живеене. От юг постоянно живущи местни, от север празни парцели. Позволени параметри на застрояване: плътност до 60%, кота корниз до 10 м.
Село Горна Василица се намира в югозападна България. Разположено е на южен склон в края на югозападния дял на Средна гора . Селото се оформя като вилна зона. Южно изложение с уникална панорама към котловината и Рила планина снежните върхове Соколов, Белмекен, Ибър, Мусала, Ястребец и ски пистите на Боровец. До селото се достига през град Костенец или Курорт Момин проход по асфалтов път. Отстояния: на 72 км. от София, на 15 км. от автомагистрала Тракия , на 5 км. от гр. Костенец, на 30 км. от Боровец, на 9 км. Голф-клуб Ибър - Долна баня. Характерни за района са лековитите хипертермални минерални извори с температура от 67 до 73 C, находящи се в курортите в непосредствено съседство на селото. Районът е типично вилен, рекреационен, туристически. Поради местоположението и природните дадености е предпочитано място за вилен отдих.
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен 22 март в 15:01 ч.
с. Горна Василица
София област
Карта
Преглеждания: 570
Отмени
с. Горна Василица, София област
 
Обратно към обявата