Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена вчера, 14:05 ч.
2000 м2 с. Малка Верея
20 000 €
Описание
Предлагаме на Вашето внимание парцел 2000 м2 в едно от най-предпочитаните места в близост до града - село Малка Верея ! Парцела може да бъде разделен на 2 равни части.Намира се до борова гора и язовир в съседство до НОВАТА РЕГУЛАЦИЯ на селото отреден от Новия Общ Устройствен План.
Над язовира и в съседство на парцела са закупени над 80 декара като строителството върху част от тях стартира в началото на годината както и прокарване на комуникаций (ток , вода и оптика и др.)
Парцела е с УНИКАЛНА ПАНОРАМА - идеален за Вашата еднофамилна къща !
Начина на Трайно ползване е Земеделска Земя.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТА : Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит или капаро, след което се прекратява провеждането на други огледи с други потенциални купувачи. Сключва се Предварителен Договор и се започва подготовка на документите нужни за изповядването на окончателната сделка пред Нотариус.

ПРЕДСТАВЯНЕ: Фирмата ни е коректна и юридически подготвена, готова да отговори на Ваши запитвания и въпроси. Ние сме на пазара за недвижими имоти вече над 15 години и сме доказали своята стабилност.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : с.Малка ВЕРЕЯ се намира на 3 км от Тракийския университет.
ПРЕДИМСТВА : Отлична панорама ! Атрактивна цена ! Непосредствена близост до града !

ВЪЗМОЖНОСТ : Възползвайте се от предлагането , за да придобиете имот в една от най- предпочитаните зони за жилищно застрояване в с.Малка Верея
Преглеждания: 1327
Обявата не е активна
Намери други обяви в Имоти -> Парцели в с. Малка Верея